Всі категорії
Додати товар

Набір шампунь + кондиціонер bingo argan oil 750 мл

1450 грн
Опис

Інтенсивний кондиціонер, розроблений для сухого, пористого та пошкодженого волосся, що дає змогу створити чудовий ламінувальний ефект. Цільова технологія Нуклео гідролізованих протеїнів, проникаючи в пошкоджене волосся, відновлює й живить. Гомоцистеїновий терапевтичний аромакомплекс реконструює волосся, супер мікрогранули магнезії підвищують міцність і еластичність волосся, керамідові пептиди шовку зволожують і утримують пігменти фарби в структурі волосся, рослинні протеїни забезпечують живлення волосся, НОТ-термін шовку надає волоссю рухливості та блиску. Після трьох тижнів використання волосся відновиться на 90%.
Активні інгредієнти та їхній ефект:
Марокканська арганова олія відома своїми відновлювальними властивостями, вона сприяє природному зміцненню волосся, допомагає зберегти необхідний рівень вологи, захищає волосся від негативного впливу навколишніх чинників.
Екстракт водоростей ельп чудово живить волосяні фолікули, насичуючи їх йодом, вітамінами А й Е, С і В, заповнюючи дефіцит протеїнів і полісахаридів, необхідних для росту сильного волосся.
Гінкго білоба чудово відновлює волосся зсередини, сприяє захисту волосся й запечатуванню посічених кінчиків.
Корінь довголіття женьшень багатий на макро- та мікроелементи, вітаміни C і Е, сірий та інші важливі для здоров'я волосся речовини. Цей багатий на поживні елементи екстракт покращує стан шкіри голови, не дає розвиватися бактеріям, що викликають лупу, підсилює ріст волосся.
Колаген захищає волосся й дарує йому неперевершену гладкість і шовковистість. Крім того, завдяки колагену помітно сповільнюються процеси старіння волосся, що дає змогу зберегти силу та молодість надовго!
Екстракт шавлії сприяє підтримці необхідного pH шкіри голови, перешкоджає появі лупи, відновлює та нормалізує саловідділення. Вітамінно — мікроелементний склад шавлії інтенсивно живить волосяні цибулини, сповільнюючи випадання волосся і стимулюючи його ріст.

Чудовий зволожувальний шампунь для частого використання з олією аргани відновлює структуру волосся, покращує його якість, повертає силу та блиск. Шампунь економічний у використанні, підходить для волосся будь-якого типу.
Без глютенів, без штучних консервантів Ламінувальний ефект для волосся
Шампунь м'яко очищає, живлячи волосся аргановою олією, кератином, жирними кислотами, протеїнами та іншими поживними речовинами. Ці ключові інгредієнти в тандемі з технологією пам'яті огортають пасма волосся невидимим захисним щитом (ламінація волосся), який є основою гладкості та краси волосся Шампунь, багатий на вітамін Е, амінокислоти зерна й ефірні олії. Волосся стане слухняним, набуде еластичності й блиску. Ефірні олії запобігають пухнастості та розщепленню кінчиків, речовина себамед є антисептиком і доглядає за жирною шкірою голови, шкірою з лущенням і бактеріями.
Активні інгредієнти та їхній ефект:
Рідке золото — дорогоцінна олія аргани давно зарекомендувала себе як чудовий косметичний засіб, що дає змогу відновити та зміцнити волосся, повернути йому силу блиску. У складі олії аргани великий відсоток жирних кислот, вітамінів, антиоксидантів, які покращують стан шкіри голови та волосся, живлять волосяні цибулини, сприяючи росту сильного та здорового волосся.

Олія мигдалю забезпечує захист волоссю від негативної дії сонця та вітру, містить вітаміни А й Е, B і F, глибоко зволожує та відновлює волосся.

Екстракт женьшеню покращує ріст волосся, тонізуючи та насичуючи шкіру необхідними компонентами, запобігає розвитку лупи та допомагає зберегти оптимальний баланс вологи у волоссі та шкірі голови.

Шавлія уповільнює випадання волосся, має протизапальний ефект, нормалізує pH шкіри.
Екстракт водоростей ельп необхідний для росту здорового волосся, адже він має багатий склад, до якого входять як вітаміни АВСЕ, так і й йод, протеїни та полісахариди, що чудово засвоюються шкірою голови.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
cleve...
cleverrrrrrrrr
75% виконаних замовлень
Була

Схожі товари