Всі категорії
Додати товар

Мягкий бессульфатный шампунь masil 5 probiotics apple vinegar shampoo с пробиотиками и...

350 грн
Опис

Найбільш делікатне очищення жирного волосся і сухої шкіри голови при схильності до лупи - з шампунем 5 Probiotics Apple Vinegar. Продукт створений на основі м'яких ПАР, у його складі немає консервантів, сульфатів, силіконів та парабенів.

Як діє?

Шампунь містить 9 рослинних екстрактів, які мають протизапальну, тонізуючу, заспокійливу та себорегулюючу дію. Він відновлює гідроліпідний баланс. Яблучний оцет і ферментовані лактобактерії нормалізують pH шкіри, підвищують її захисні функції, роблять волосся гладким і блискучим.

Бьюті-поради

Для комплексного догляду використовуйте шампунь разом із маскою 8 Seconds Vegan цього ж бренду.
Склад товару М'який безсульфатний шампунь Masil 5 Probiotics Apple Vinegar Shampoo з пробіотиками та яблучним оцтом, для чутливої ​​шкіри голови, 300 мл
Water, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Vinegar, Lauryl Glucoside, Ulmus Davidiana Root Extract, Canavalia Gladiata Fruit Extract, Magnolia Kobus Flower Extract, Cornus Officinalis Fruit Extract, Solanum Tuberosum (Potato) , Ziziphus Jujuba Fruit Extract, Adenophora Stricta Root Extract, Lactobacillus Ferment, Citric Acid, 1,2-Hexanediol, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Disodium EDTA, Cocamide.
Як використовувати М'який безсульфатний шампунь Masil 5 Probiotics Apple Vinegar Shampoo з пробіотиками та яблучним оцтом, для чутливої ​​шкіри голови, 300 мл
Намочіть волосся. Невелику кількість шампуню спіньте в руці і нанесіть на волосся. Помасажуйте коріння волосся. Змийте велику кількість теплої води. Для отримання найкращого ефекту рекомендуємо повторити процедуру.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
medve...
medvedykmakeupinstag
Мостиська
31% виконаних замовлень
Була

Схожі товари