Всі категорії
Додати товар

Сухий шампунь batiste dry shampoo oriental jasmine opulence, 200 мл

195 грн
Опис

Так невчасно вимкнули гарячу воду? Чи, можливо, ви перебуваєте у тривалій подорожі, чимало часу проводите в дорозі, ночуєте у спальних мішках і наметах? Навіть за таких умов ви зможете залишатися бездоганною разом із сухим шампунем Dry Shampoo Oriental від відомої британської компанії Batiste!

Його абсорбувальні часточки миттєво поглинуть надлишки жиру і бруду, подарувавши вашому волоссю об'єм і свіжість! Варто лише кілька разів розпорошити його якомога ближче до коренів, і вже за кілька секунд насолоджуватися бездоганним укладанням. Засіб легко вичісується з волосся, тому стане непомітним навіть на брюнетках. Завдяки йому ви зможете тривалий час зберігати волосся чистим і доглянутим, навіть якщо у вас не буде можливості використовувати воду і звичайний шампунь.

Спосіб застосування: нанесіть сухий шампунь на волосся з відстані 30 см. Помасажуйте голову декілька хвилин. Під час масажних рухів пальцями сухий шампунь проникає у стрижень волосин, абсорбує бруд і жир, відновлюючи його. Причешіться - і ваше волосся знову м'яке й чисте.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари