Всі категорії
Додати товар

Virtue flourish shampoo/conditioner for thinning hair шампунь та кондиціонер для...

790 грн
Опис

Об’єм - 2*60мл.
Нові! Не відкривались! Оригінал з Великобританії!

Шампунь та кондиціонер від Virtue з серії Flourish, створений для детоксикації, надання об’єму та відновлення тонкого волосся — це м’яка формула, яка допомагає створити ідеальну базу для здорового волосся, забезпечуючи ріст нових волосинок.

Завдяки революційним протеїнам кератину, серія Flourish очищає та збагачує вашу шкіру голови, створюючи основу для нового росту. Коли з’являється кожна нова волосинка, вона отримує необхідне живлення, щоб залишатися сильним і протистояти пошкодженням.
Окрім всесвітньо визнаного комплексу бренду Alpha Keratin 60ku, який зв’язується безпосередньо з пошкодженими ділянками та заповнює їх, ця формула також збагачена гіалуронатом натрію та екстрактом червоних водоростей - цей коктейль забезпечує легке, не обтяжуюче зволоження та чистий «захист від вологи», щоб потовщити ваше волосся та зберегти волокна еластичними.
Нарешті, настій біоміметичних сигнальних пептидів живить і заспокоює шкіру голови, допомагаючи створити здорове середовище для росту волосся.

Через шість місяців використання 90% жінок у незалежному третьому тесті сказали, що їхнє волосся стало здоровішим; 90% сказали, що вони мають більший об’єм, а 83% сказали, що бачили менше випадання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бузковий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари