Всі категорії
Додати товар

Детокс -шампунь з глиною для хвилястого волосся davroe curlicue cleansing clay 300 ml

1506 грн
Опис

Curlicue Cleansing Clay Shampoo — очищаюча глина для хвилястого волосся.

Легка формула, збагачена каоліновою глиною, створена для м’якої детоксикації та очищення шкіри голови без порушення природного гідро-ліпідного бар’єру шкіри. Характерна масляниста текстура легко розподіляється та попереджає сплутування волосся у процесі очищення. А наявність натуральних олій у складі забезпечує живильну та кондиціонуючу дії, завдяки чому хвилясте волосся стає більш слухняним, пружним, еластичним та сяючим.

Активні компоненти:
Каолінова глина – собрент, має виражену детоксикуючу дію, прискорює кровообіг та поліпшує живлення шкіри.
Екстракт сливи какаду – потужний антиоксидант, що уповільнює процес старіння та підвищує пружність шкіри, стимулює оновлювальні процеси.
Екстракт квітів лотоса – захищає шкіру від дії вільних радикалів, має пом'якшувальну, інтенсивно зволожувальну та заспокоювальну дію, зміцнює клітини шкіри.
Протеїни кіноа – має потужну антиадипогенезну дію - запобігає появі та розвитку нових адипоцитів (жирових клітин). Утворює на поверхні волосся захисну плівку, що захищає від впливу шкідливих факторів довкілля, утримує природну вологу.

Рекомендації щодо застосування:
Рясно нанесіть від коренів до кінчиків, масажними рухами втираючи в шкіру голови до утворення незначної піни. Залиште на 2 хвилини перед тим, як змити засіб повністю.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
300 мл

Схожі товари