Всі категорії
Додати товар

Зміцнюючий шампунь для жирної шкіри голови daeng gi meo ri new gold special shampoo, 500мл

670 грн
Опис

Це новинка спеціальної серії New Gold від відомої торгової марки Daeng Gi Meo Ri спрямований на очищення і живлення шкіри голови, зміцнення волосся, запобігання їх випадіння і стимуляції росту волосся.

Унікальна формула якого заснована на настої трав, витриманих при особливій температурі протягом 72 годин. Завдяки потужній рослинній основі шампунь не тільки очищає волосся, але і піклується про комфорт шкіри голови, омолоджуючи і зміцнює волосяні цибулини.

Містить більше 35% трав'яних східних трав'яних екстрактів, таких як сибірська хризантема, корейський женьшень, ремания клейка, жгун-корінь, ремания клейка, софора жовта, аїр тростинний, екстракт листя зеленого чаю, ментол, пантенол – комплекс активних компонентів, які сприяють загальному зміцненню ваших волосся, делікатно видаляють забруднення і регулює секрецію залоз.

Не містить штучних барвників, колір шампуню – це природний колір містяться в ньому рослинних інгредієнтів. Підходить для щоденного використання

ЗАСТОСУВАННЯ:

Нанесіть невелику кількість шампуню на вологі волосся. Помасажуйте кілька хвилин круговими рухами, потім ретельно змийте.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
500 мл