Всі категорії
Додати товар

Кондиціонер для волосся cp-1 bright complex intence nourshing conditioner, шампуня для...

1000 грн
Опис

Кондиціонер для волосся CP-1 Bright Complex Intense Nourishing Conditioner 500 мл
Кондиціонер, що інтенсивно живить, буде особливо актуальним для власниць ослабленого, тьмяного, позбавленого життєвої сили волосся . Він містить протеїни, які впливають на загальний стан волосся і покращують його.
Особливості :
- забезпечує глибоке та тривале зволоження;
- активно живить та пом'якшує жорстке волосся;
- Відновлює зруйновані ділянки структури волосків;
- полегшує процеси розчісування та укладання;
- зменшує сплутування волосся
- бореться з ламкістю, надмірною сухістю та розшаруванням кінчиків волосків;
- огортає приємним ароматом;
- робить волосся слухняним, м'яким та шовковистим.
Спосіб застосування: Добре промийте волосся шампунем. Нанесіть кондиціонер на волосся від коріння до кінчиків. Поступово розподіліть засіб за допомогою гребеня. Зачекайте 2 хвилини, якщо ваше волосся не пошкоджене, 5 хвилин, якщо волосся потребує відновлення. Змийте засіб великою кількістю теплої води.

Шампунь для волосся CP-1 Bright Complex Intense Nourishing Shampoo 500 мл - формула шампуню збагачена протеїнами шовку. Це король серед поживних компонентів у складі шампуню, тому що робить волосся м'яким, підкреслює їх структуру, живить і пригладжує розпущені лусочки волосся.Крім пшеничних протеїнів, у складі активно працюють гідролізовані протеїни шовку, кератину та колагену, які не відстають від пшеничного ні на крок у питанні зволоження та живлення волосся корисними компонентами.А у поєднанні з маслами жожоба, камелії, аргану, кокосу та повним набором амінокислот дія шампуню стає ще більш інтенсивною. Засіб підходить для будь-якого типу волосся та щоденного використання.
Спосіб застосування: невелику кількість шампуню розподіліть по вологому волоссю. Помасажуйте кілька хвилин, особливу увагу приділяючи корінням. Змийте пінку, що утворилася великою кількістю теплої води.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари