Всі категорії
Додати товар

Натуральний твердий шампунь з пудрою вівса 20грамів

75 грн
Опис

Склад: композиція натуральних м'яких ПАр з кокосового масла, пудра вівса, жовта глина, кокосове молоко, не рафіновані масла ши, льону, косу, фітокератин, гліцин, бетаїн, молота ваніль,молочна к-та.
Пудру вівса рекомендовано використовувати для інтенсивного живлення та відновлення всіх типів волосся.  Надає волоссю еластичність, пружність та блиск.  Овес — один із злаків із найвищим вмістом протеїнів, відомий із давнини своїми яскраво вираженими нормалізуючими та живильними властивостями. Він не тільки ефективно усуває забруднення, але й сприяє інтенсивному живленню коренів і росту волосся. Його формула створює на поверхні кутикул захисний бар'єр, який робить їх ще стійкішими до негативних впливів навколишнього середовища (сонце, вітер і ТД)
Варто відзначити користь кокосового молока для сухого та пошкодженого волосся та чутливої шкіри голови. Регулярне застосування шампунів і масок такого роду засобів роблять волосся м'яким, шовковистим, блискучим, позбавлять лупи і сухості, також відмінно впораються з неслухняним волоссям.Зволожує, живить, відновлює.
Кератин являє собою великий білок, природним чином присутній у шкірі і особливо у волоссі, нігтях, пір'ї, копитах людей і тварин.  Фітокератин має рослинне походження.  Це білки пшениці (глютен), частково гідролізовані, тобто подрібненні ферментами на дрібні шматочки для отримання дрібніших білків, які краще проникають і краще взаємодіють з поверхнею шкіри та волосся.
Ці білки мають дуже гарну спорідненість з волоссям, а також з нігтями та шкірою, що дозволяє їм діяти як зміцнюючий і відеовлюючий засіб, захищаючи його від зневоднення.
Шампунь вільний від жорстких ПАр, фарбників, ароматизаторів, економний, має зручний формат для подорожей. Термін виготовлення до 3-х днів, але у випадку відсутності деяких компонентів, можлива затримка, уточніть перед замовленням для власної зручності. Є можливість замовити шампунь вагою 40 та 80грамів.
Продукт створюю під замовлення. Форма шампуня може відрізнятися від того , що на фото .
Поверненню не підлягає, так як був створений під ваше замовлення.

Стан: Новий
Колір:
  • Персиковий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
halyna_vool
Magic vool
Супер-продавець
Полтава
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?