Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Шампунь проти лупи

119 грн
Опис

Густий, прозорий шампунь очищає шкіру голови і волосся, ефективно бореться з лупою, забезпечуючи  швидкий і тривалий результат.

Комплекс активних компонентів природного походження усуває лупу, свербіння, запалення і подразнення. Нормалізує вироблення себума, позбавляє від лущення і зроговілих клітин. Заспокоює і зволожує шкіру, повертає їй відчуття комфорту.

Укріплює волосся, зменшує випадіння, робить волосся сильним, надає здорового блиску і об’єму.

Підходить для жінок і чоловіків. Може використовуватися при жирній і сухій лупі, хронічній рецидивуючій лупі, себорейному дерматиті шкіри голови.

Містить: Galaxy bandruff®  **(**ундециленамідопропіл ПЕГ-2-димоніум ундесиленат), ефірну олію чайного дерева, саліцилову кислоту, екстракт ялівцю, екстракт ламінарії

Galaxy bandruff® - ефективний і безпечний актив проти лупи,  який отримано з природної та відновлювальної сировини, повністю биорозкладаний. Компонент нового покоління, який дозволяє вирішити проблему лущення і свербіння шкіри голови швидко і комплексно.

Олія чайного дерева – має протигрибкову дію – знищйє грибок, що викликає лупу. Також має антибактеріальну, протизапальну, заспокійливу дію. Створює благотворні умови для зростання сильного, здорового волосся.

Саліцилова кислота – має кератолітичну і очищувальну дію (прибирає змертвіли клітини і лусочки), має протимікробну активність, регулює саловиділення, підсушує вогнища запалення.

Екстракт ялівцю – має бактерицидну дію, нормалізує себорегуляцію, очищає шкіру голови, прибирає лупу. Укріплює волосся, зменшує випадіння, робить волосся сильним, надає здорового блиску.

Екстракт ламінарії - завдяки унікальному мікроелементному складу активно стимулює ріст волосся, живить і зміцнює волосяні цибулини. Зволожує шкіру голови і волосся. Знімає подразнення.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
250 мл

Схожі товари