Всі категорії
Додати товар

Шампунь для волосся корейський. масіл. masil 5 секунд. 8 секунд

30 грн
Опис

Шампуні від masil

💚 Для глибокого очищення шкіри голови , ретельно видаляє всі види забруднень, відлущує ороговілі клітини і нормалізує роботу сальних залоз. Відновлює оптимальний водно-ліпідний баланс, попереджає появу лупи і зменшує жирність шкіри. Щільні мікропухирці ніжно і ефективно промивають шкіру голови, усуне свербіж, подразнення, полегшить проблеми пов'язані з проблемами шкіри голови. Містить тільки натуральні інгредієнти, шампунь без силікону.

💛 М'який безсульфатний шампунь з яблучним оцтом для чутливої ​​шкіри голови, яка реагує на занадто активне очищення сухістю, лупою, свербінням і втратою блиску. Завдяки кислій реакції він закриває кератінові лусочки і розгладжує волосся, надає блиск, доглядає за шкірою голови. Також містить ферментовані лактобактерії. Вони допомагають поліпшити стан шкіри голови: зміцнюють здоровий мікробіом і підвищують бар'єрні функції.

💖 Шампунь з пробіотиками для захисту кольору повертає локонам здоровий колір, перешкоджає появі тьмяності і сивини, захищає від агресивного впливу ультрафіолету. Дбайливо очищає, зміцнює коріння волосся, робить пасма більш гладкими і шовковистим.Шампунь попереджає знебарвлення волосся, викликане під впливом фену і ультрафіолету, зберігаючи природний відтінок. Зміцнює структуру волосся, усуває ламкість і сплутаність, полегшує процеси розчісування і укладання. Утворює невидимий захисний шар, покращує бар'єрні функції, підтримує оптимальний водно-ліпідний баланс.Шампунь дбайливо і ретельно очищає волосся і шкіру голови, усуваючи свербіж і неприємні відчуття.

💙 Шампунь для об'єму волосся ефективно живить волосся, надає їм силу і прикореневій обсяг. Засіб з пробіотиками - корисні «бактерії краси», якісно доглядає за волоссям і шкірою голови. Глибоко відновлює пошкоджені локони, перешкоджає ламкості і випаданню, покращує структуру волосся. Заспокоює і зволожує шкіру голови, видаляє всі види забруднень, зміцнює коріння і дарує відчуття свіжості.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари