Всі категорії
Додати товар

Шампунь envie luxury cromactive для захисту кольору з екстрактом гранату 1000ml

499 грн
Опис

Об’єм 250мл-499грн
Об’єм 1000мл-999грн
Лінійка Chromactive розроблена на основі новітньої ліпосомальної технології інкапсулювання активних компонентів, що дозволяє довше зберегти яскравий та насичений колір волосся після фарбування. Шампунь має кислий рівень рН для подовження результату фарбування, а також містить екстракт гранату, що кондиціонує та зміцнює волосся.
Основні властивості: дбайливо очищує волосся, надаючи йому об'єму, інтенсивно зволожує, захищає фарбоване волосся та насичує колір, розгладжує поверхню волосся, пом'якшує його та надає блиску. Для більшого ефекту рекомендується використовувати разом з іншими продуктами серії. Лінійка Chromactive розроблена на основі новітньої ліпосомальної технології інкапсулювання активних компонентів, що дозволяє довше зберегти яскравий та насичений колір волосся після фарбування. Шампунь має кислий рівень рН для подовження результату фарбування, а також містить екстракт гранату, що кондиціонує та зміцнює волосся.
Основні властивості: дбайливо очищує волосся, надаючи йому об'єму, інтенсивно зволожує, захищає фарбоване волосся та насичує колір, розгладжує поверхню волосся, пом'якшує його та надає блиску. Для більшого ефекту рекомендується використовувати разом з іншими продуктами серії.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Червоний
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
250 мл 1 л
Продавець
89175m
89175m
Супер-продавець
74% виконаних замовлень
Була

Схожі товари