Всі категорії
Додати товар

Набір відновлювальний для ослабленого волосся daeng gi meo ri vitalizing по 500 мл

1039 грн
Опис

Зупинити волосопад! 🤯

Найпопулярніша у світі регенеруюча серія по догляду за волоссям Daeng Gi Meo Ri тепер у новому форматі 💜

Використовується:
- при схильній до жирності шкіри голови;
- Лікування/профілактика випадання волосся;

💜Регенеруючий шампунь Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Shampoo створений з метою профілактики та лікування випадіння волосся. Активні компоненти продукту відновлюють нормальне функціонування сальних залоз, дбайливо очищаючи та тонізуючи шкіру голови. До складу шампуню входять унікальні рослинні екстракти з високим рівнем концентрації вітамінів та корисних речовин, які є природним джерелом мікроелементів, мінералів та антиоксидантів, оновлюючи та помітно омолоджуючи волосся, надаючи їм шовковистість, природний блиск.
Серія на 33% складається із чистих екстрактів лікарських трав. Не містить барвників. Має густу консистенцію, економічний, добре піниться.

🤍Регенеруючий кондиціонер містить натуральні рослинні екстракти, які глибоко зволожують, тонізують та насичують волосся вітамінами, мінералами та мікроелементами, що впливають на стрижень волосся, покращуючи його структуру та надійно захищаючи від агресивних факторів: ультрафіолетового випромінювання, перепаду. М'які есенції підтримують оптимальний гідроліпідний баланс волосся, тому кучері швидше відновлюються і набувають здорового блиску.

Кондиціонер 500мл - 690 грн ;
Шампунь 500мл-690 грн ;
Набір по 500мл-1300 грн

❤️‍🔥Оригінал❤️‍🔥

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
500 мл

Схожі товари