Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Daeng gi meo ri набор

500 грн
Опис

Вартість за одиницю продукції 💟💟💟Надзвичайна професійна серія для відновлення і зміцнення волосся корейського бренду Daeng Gi Meo Ri . Справжній хіт продажів по всьому світу! Спробувавши раз- закохаєтесь назавжди:
☑️ідеальна консистенція
☑️запах дорогих парфумів
☑️ідеальне волосся без пухнастості, дуже блискуче та сяюче.
Ця лінійка підійде для покращення росту волосся, зменшить випадіння його, а також регулює виділення шкірного жиру!👌

💟💟💟Регенеруючий шампунь створений з метою профілактики і лікування випадіння волосся.
▫️
▫️
Активні компоненти продукту відновлюють нормальне функціонування сальних залоз, дбайливо очищаючи й тонізуючи шкіру голови. До складу шампуню входять унікальні рослинні екстракти з високим рівнем концентрації вітамінів і корисних речовин, оновлюючи і помітно омолоджуючи волосся, надаючи їм шовковистість, легкість при розчісуванні і природний блиск.

Серія на 33% складається з чистих екстрактів лікарських трав. Ексклюзивна формула і високий вміст екстрактів лікувальних трав, благотворно впливають на волосся, роблячи їх гладкими і слухняними. Не містить барвників.
Інтенсивне застосування шампуню робить волосся більш слухняними, гладкими, виключає наелектризованість.

👌 Можна застосовувати щодня.

💟💟💟Регенеруючий інтенсивний кондиціонер Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Treatment призначений для комплексного догляду за волоссям. Застосування цього косметичного засобу може носити як профілактичний, так і терапевтичний характер. Він запобігає випаданню, зміцнюючи корені і цибулини, що благотворно позначається на загальному стані волосся.

Натуральні рослинні екстракти зволожують, тонізують і насичують волосся і шкіру голови вітамінами, мінералами та мікроелементами, які впливають на стрижень волосини, покращуючи його структуру і надійно захищаючи від агресивних чинників: ультрафіолетового випромінювання, стресових ситуацій і перепадів температур.

👌Спосіб застосування: після застосування шампуню нанесіть кондиціонер на волосся і розподіліть по всій довжині волосся, виключаючи шкіру голови і коріння. Масажуйте волосся, добре втираючи кондиціонер. Залишити на 2-3 хв, після цього змийте водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
yurkesh235
yurkesh235
Луцьк
47% виконаних замовлень
Була