Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий шампунь balmain hair paris couture moisturizing shampoo

500 грн
Опис

100% оригінал. Прямі поставки від виробників.

Глибоко живильний шампунь для очищення натурального та фарбованого волосся. Забезпечує оптимальне зволоження та відновлює природний блиск та еластичність, не обтяжуючи волосся. Робить волосся гладким, сильним і слухняним.
◌ Не містить сульфатів та парабенів.
◌ Створює природне сяйво та еластичність.
◌ Миттєво відновлює.
Засіб є частиною лінії продуктів «Зволожуючий догляд», збагаченої кращими компонентами для досягнення оптимальних результатів: захист від УФ-променів, збереження кольору, надання блиску.
В состав шампуня входит провитамин В5, который удерживает влагу и улучшает эластичность волос. Кроме того, успокаивает раздраженную и чувствительную кожу головы, смягчает волосы, дарит сияние. Этот ингредиент придает локонам дополнительный заряд витамина В, который утолщает волос и стимулирует их рост. А фирменный аромат Balmain, создает уникальный SPA-ефект.
Для досягнення найкращого результату використовуйте шампунь у поєднанні зі зволожуючим кондиціонером та маску, що відновлює.

Спосіб застосування
нанесіть на вологе волосся, акуратно помасажуйте і ретельно змийте.
Backstage секрет : після миття, промийте волосся холодною водою - вона закріпить інгредієнти в кожній пасмі і додасть волоссю блиск.

Об`єм: 50 мл
Бренд: Balmain
Країна бренда: Франція

Відправка: Нова пошта - повна передоплата або післяплатою з передоплатою 200 грн.
Укрпошта і Meest - тільки 100% передоплата.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл

Схожі товари