Всі категорії
Додати товар

Набір для волосся daeng gi meo ri honey therapy treatment set медова терапія шампунь...

1000 грн -5% 950 грн
Опис

Набір для волосся Daeng Gi Meo Ri Honey Therapy Treatment Set Медова терапія Шампунь 500 мл Кондиціонер 500 мл

Набір для волосся Daeng Gi Meo Ri Honey Therapy Set, що включає шампунь і кондиціонер для волосся, які зроблять ваше волосся красивим, здоровим і сильним.

Шампунь "Медова терапія" містить унікальний комплекс з натуральних інгредієнтів, включаючи мед, екстракт кореня женьшеню та прополіс, які живлять та зволожують волосся, а також допомагають їм відновитися після шкідливих впливів навколишнього середовища та процедур з укладання. Він також містить м'які компоненти, що очищають, дбайливо видаляють надлишки жиру і забруднень, не пошкоджуючи волосся і шкіру голови.

Кондиціонер "Медова терапія" чудово доповнює дію шампуню, збагачуючи волосся корисними компонентами, такими як мед, екстракт женьшеню та прополіс. Він живить і зміцнює волосся, роблячи його м'яким, гладким і блискучим. Кондиціонер також захищає волосся від шкідливих факторів навколишнього середовища, зменшуючи ймовірність пошкоджень та ламкості. Якщо ви хочете мати здорове, блискуче і сильне волосся, набір для волосся Daeng Gi Meo Ri Honey Therapy Set - найкращий вибір для вас. Спробуйте його і насолоджуйтесь красою та здоров'ям вашого волосся.

Застосування шампуню: під час миття розподіліть шампунь по всій голові масажними рухами. Так ви забезпечите приплив крові та рівномірно нанесете шампунь по всій поверхні голови. Після цього залишки необхідно розподілити по довжині волосся та ретельно змити.

Застосування кондиціонера: після застосування шампуню нанесіть кондиціонер на волосся і розподіліть по всій довжині волосся, виключаючи шкіру голови та коріння. Масажуйте волосся, добре втираючи кондиціонер. Залишити на 2-3 хв, після цього змийте водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?