Всі категорії
Додати товар

Шампунь для волосся "медова терапія" daeng gi meo ri professional honey strapy shampoo 500 ml

660 грн
Опис

Медовий шампунь Daeng Gi Meo Ri Professional Honey Therapy рекомендується як рятівний догляд і відновлення волосся. Дбайливо очищають шкіру голови та волосся, надають заспокійливий ефект, стимулюють ріст волосся й запобігають його випаданню.

Ферментовані трав'яні екстракти, що входять до складу засобів, забезпечують миттєве зволоження та відновлення пошкоджених пасом.
Маточне молочко й екстракт олії насіння соняшника насичують і захищають волосся від УФ-випромінювання та інших негативних зовнішніх чинників, олія авокадо інтенсивно живить і надає пасмам сяйва.
У рецепті шампуню є сім різновидів екстрактів рослинного походження: Шоу Ву, женьшень, ременя клейка, борода змії (офіогон японський), аспарагус, білий кокос і ферула. Всі ці компоненти забезпечують волосся і шкіру голови чудовим доглядом і чудовим харчуванням, роблять локони шовковистими та блискучими.

Це справжня медова терапія для вашого волосся!

✅ Підходить для всіх видів волосся, але особливо рекомендується для сухого, фарбованого, пошкодженого волосся, а також — запобігання його випаданню.

➡ Спосіб застосування: ретельно промити волосся і шкіру голови теплою водою. Рівномірно нанести необхідну кількість шампуню на пасма та шкіру голови до утворення піни. Залишити на 2-3 хвилини, потім ретельно промити теплою водою. Підходить для щоденного застосування.

✨ 500 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Коричневий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл