Всі категорії
Додати товар

Daeng gi meo ri vitalizing set, регенеруючий набір для волосся

1400 грн
Опис

Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Set, регенеруючий набір для волосся

Регенеруючий шампунь - Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Shampoo - створений з метою профілактики та лікування випадання волосся. Активні компоненти відновлюють нормальне функціонування сальних залоз, дбайливо очищуючи та тонізуючи шкіру голови. До складу шампуню входять унікальні рослинні екстракти з високим рівнем концентрації вітамінів та корисних речовин, які є природним джерелом мікроелементів, мінералів та антиоксидантів, оновлюючи та помітно омолоджуючи волосся, надаючи їм шовковистість, легкість при розчісуванні та природному блиску.

Інтенсивний кондиціонер, що регенерує, - Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Treatment - інтенсивний кондиціонер, що регенерує, Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Treatment призначений для комплексного догляду за волоссям. Він запобігає випаданню, зміцнюючи коріння та цибулини, що благотворно позначається на загальному стані волосся.
Натуральні рослинні екстракти зволожують, тонізують і насичують волосся та шкіру голови вітамінами, мінералами та мікроелементами, які впливають на стрижень волосся, покращуючи його структуру та надійно захищаючи від агресивних факторів: ультрафіолетового випромінювання, стресових ситуацій та перепадів.

Рекомендації щодо застосування:
Шампунь - Нанести необхідну кількість шампуню на мокре волосся. Круговими рухами помасажуйте 2-3 хвилини. Можна застосовувати щодня. Для жирної шкіри голови цей шампунь рекомендується застосовувати двічі на день – вранці та ввечері, щоб досягти найкращих результатів.

Кондиціонер - Після застосування шампуню нанесіть кондиціонер на волосся і розподіліть по всій довжині волосся, виключаючи шкіру голови та коріння. Масажуйте волосся, добре втираючи кондиціонер. Залишити на 2-3 хв, після цього змийте водою. При попаданні у вічі промийте водою.

Країна - Корея
Об'єм - 500 ml.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл
Продавець
359987127
Brunner_beauty_
Супер-продавець
Тернопіль
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари