Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий шампунь або кондиціонер daeng gi meo ri vitalizing

620 грн
Опис

шампунь
300мл. - 620грн.
500мл. - 870грн.

кондиціонер

300мл. - 620грн.
500мл. - 870грн.

💎 Відновлюючий шампуньDaeng Gi Meo Ri Vitalizing Shampoo

Регенерувальний шампунь створений із метою профілактики й лікування випадіння волосся. Активні компоненти продукту відновлюють нормальне функціонування сальних залоз, дбайливо очищаючи і тонізуючи шкіру голови. До складу шампуню входять унікальні рослинні екстракти з високим рівнем концентрації вітамінів та корисних речовин, які слугують природним джерелом мікроелементів, мінералів і антиоксидантів, оновлюючи й помітно омолоджуючи волосся, даруючи йому шовковистість, легкість при розчісуванні та природний блиск.

Сибірська хризантема, гледичія, тростинний аїр та інші трави, які активно використовуються у фітотерапії, мають цілющий вплив на тонус волосся, активізуючи процеси його відновлення, і завдяки цьому кучері зміцнюються та стають більш стійкими до зовнішнього агресивного впливу. Інтенсивне застосування шампуню робить волосся слухнянішим, гладеньким, усуває наелектризованість.

💎Інтенсивний кондиціонер, що регенерує, Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Treatment призначений для комплексного догляду за волоссям. Застосування цього косметичного засобу може мати як профілактичний, і терапевтичний характер. Він запобігає випаданню, зміцнюючи коріння та цибулини, що благотворно позначається на загальному стані кучерів.

Натуральні рослинні екстракти зволожують, тонізують і насичують волосся та шкіру голови вітамінами, мінералами та мікроелементами, які впливають на стрижень волосся, покращуючи його структуру та надійно захищаючи від агресивних факторів: ультрафіолетового випромінювання, стресових ситуацій та перепадів. М'які есенції підтримують оптимальний гідроліпідний баланс волосся завдяки здатності утримувати вологу в клітинах, активізують їх функцію регенерації. Тому кучері швидше відновлюються і набувають здорового блиску.

Активні інгредієнти: Хризантема, Корейський женьшень, клейка реманія, Листя туї східної, Екстракт полину, екстракт плодів корейської гледичії звичайної, Екстракт кореня білої шовковиці, Жгун-корінь, Настій лепехи болотного, Uturn-комп.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 300мл
  • 500мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?