Всі категорії
Додати товар

Шампунь з червоними водоростями, який дійсно відновлює цибулинки волосся. ізраїль

980 грн
Опис

шкіру голови, легко справляється з лупою та свербінням. Володіє антибактеріальним та протигрибковим ефектами. Допомагає мікро- та макроелементам краще проникати в глибокі шари дерми.
Екстракти ромашки, огірка та мирта - ефективне поєднання компонентів для здоров'я та краси волосся. Ромашка заспокоює шкіру, надає волоссю здоровий блиск і відновлює пошкоджену структуру. Завдяки вмісту в ньому кислот, екстракт огірка знімає запалення та регулює виробку себума. Мирт має антибактеріальну дію, допомагає при жирній себореї, а також зміцнює структуру волосся.
Масло кипариса - активізує ріст волосся, ефективний у боротьбі проти лупи. Повертає волоссю пружність і еластичність - локони набувають природної м’якості, легко розчісуються та піддаються укладанню. Має антистатичний ефект.
Екстракт морської водорості дуналіелли - джерело біотину, бета-каротину та вітаміну Е. Забезпечує комплексний захист, сприяє оновленню клітин, зволожує та підтримує здоровий гідроліпідний баланс шкіри голови та волосся.
Сурфактін - має ферментне природне походження, використовується в якості додаткового емульгатора. Підходить людям з чутливою шкірою.
Екстракт гранатових кісточок - унікальний склад, насичений антиоксидантами та жирними кислотами. Покращує зовнішній стан волосся та підсилює мікроциркуляцію крові в шкірі голови, ефективно впливаючи на ріст і здоров'я локонів.
Арганове масло - ​​безцінний інгредієнт для відновлення пошкодженого волосся, здатний повернути до життя сухі та тьмяні пасма. Добре вбирається, прискорює регенерацію клітин, пом'якшує тьмяні локони. Надає розкішний природний блиск, робить волосся оксамитовим і розсипчастим.
Екстракт алое - один з найефективніших компонентів для регенерації шкіри голови та лікування сухості волосся. Велика концентрація вітамінів, бета-каратіна та алантоїна насичує стрижень волосини, зміцнюючи та ущільнюючи її. Волосся стає об'ємнішим, візуально густішим і м’яким на дотик.
Вітамін Е – антиоксидант, що утворює захисний бар'єр від вільних радикалів, що виникають під дією ультрафіолету. Саме вони руйнують життєво важливі функції клітин та призводять до старіння. Вітамін Е відновлює пошкоджені волосяні цибулини та стимулює зростання нового волосся. Незамінний компонент при випаданні волосся та лупи. Правильна концентрація вітаміну у складі шампуню Rena Rosh ефективно впливає на стан волосся, роблячи його блискучим і гладким.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Білий
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
250 мл

Схожі товари