Всі категорії
Додати товар

Неперевершена маска "bride" для обличчя з колагеном і вітаміном с elite line, 100 мл

2520 грн -6% 2390 грн
Опис

Маска "Bride" для обличчя з колагеном та вітаміном С – продукт преміум лінії. Допомагає активувати процеси омолодження клітин у глибоких шарах шкіри.
Маска надає моментальний ефект завдяки високо професійному поєднанню багатьох активних інгредієнтів, які доповнюючи один одного впливають на шкіру та дають результат негайного та тривалого ліфтингу, помітно зменшують зморшки та запобігають старінню, стимулюючи синтез колагену. Активні компоненти в масці посилюють природний епідермальний бар'єр, запобігають втраті вологи та відновлюють тургор шкіри.

Маска «Нареченої» є потужним антиоксидантом, а також збагачена натуральними екстрактами рослин, ефірними оліями та унікальним комплексом вітамінів C, E та ретинолу. Маска ефективно зменшує появу тонких ліній та вікових зморшок, надаючи шкірі більш гладкого, підтягнутого та свіжого вигляду.

Маска «Bride» з колагеном та вітаміном С створена з натуральних інгредієнтів, відомих своїми антивіковими, антиоксидантними та зволожуючими властивостями, таких як мінерали Мертвого моря, гіалуронова кислота та колаген. Допомагає активувати процеси омолодження клітин у глибоких шарах шкіри.

Немає аналогів на ринку.

Активні компоненти:

Натуральна грязь Мертвого моря - стимулює природні регенераційні та обмінні процеси в клітинах, допомагає уповільнювати процеси старіння шкіри та зменшувати кількість зморшок, дбайливо очищує, захищає та заспокоює шкіру, запобігає подразненням.

Очищена та збагачена мінералами вода Мертвого моря - очищує шкіру, відновлює природні бар'єрні властивості, покращує кровообіг, знімає стрес, підвищує тонус, насичує важливими мінералами та мікроелементами, усуває шкірні проблеми, заспокоює та оздоровлює.

Колаген - надає омолоджуючу, розгладжуючу та зволожуючу дію, повертає шкірі обличчя м'якість та пружність. Колаген створює на шкірі захисний вологоутримуючий шар, завдяки чому шкіра довгий час залишається зволоженою. Сприяє виробленню організмом природного колагену.

Олія виноградних кісточок - активно відновлює тургор шкіри, надає антиоксидантний захист, тонізує та регенерує, уповільнює вікові зміни.

Арганова олія - має потужну омолоджуючу, антисептичну та протизапальну дію, нормалізує клітинний та ліпідний запас шкіри, вирівнює колір шкіри, допомагає у вирішенні шкірних проблем.

Масло примули вечірньої - добре зволожує шкіру, є натуральним УФ-фільтром, має антивікову, захищену та заспокійливу дію, тонізує та стимулює метаболізм, регенерацію клітин шкіри.

Аскорбінова кислота (вітамін C) - надає антиоксидантний захист та відновлює бар'єрну функцію шкіри, додатково захищаючи від шкідливого впливу зовнішніх факторів.

Токоферилацетат (вітамін E) - сприяє оновленню клітин та допомагає боротися із запальними процесами, усуває ушкодження викликані УФ-променями та помітно згладжує рельєф шкіри. Допомагає шкірі наново активувати свою здатність боротися зі старінням.

Гіалуронова кислота - нормалізує обмінні процеси клітин, відновлює та зволожує шкіру, покращує колір обличчя, уповільнює вікові зміни.

Олія авокадо - живить і зволожує шкіру, особливо суху, бореться з акне, знімає почервоніння та роздратування, допомагає при дерматологічних проблемах.

Екстракт мирту звичайного - має антиоксидантну дію, перешкоджає утворенню зморшок, має антисептичну та протизапальну дію. Покращує еластичність шкіри та підвищує пружність.

Масло кипарису вічнозеленого - продовжує молодість шкіри, має антисептичну, тонізуючу, протизапальну, дезодоруючу дію.

Екстракт Дуналієлли солоноводної - допомагає підтримати здоров'я та молодість шкіри. Сприяє оновленню клітин епідермісу, благотворно впливає на їхню структуру, бореться з вільними радикалами, нормалізує ph-баланс. Шкіра стає еластичною, пружною, оксамитовою. Скорочується кількість зморшок та інших вікових змін.

Екстракт квітки алое барбадоського (Алое Вера) 

Усі компоненти об'єднані в єдиній формулі універсального збалансованого клітинного живлення CTPF.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Гіпоалергенна Дерматокосметика Натуральна Органічна Елітна

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?