Всі категорії
Додати товар

Шампунь для жирної та чутливої шкіри голови medi-peel phyto cica-nol b5 moisture shampoo 500 мл

890 грн -2% 880 грн
Опис

Зволожуючий фіто-шампунь Medi-Peel Phyto CICA-Nol B5 Moisture Shampoo делікатно видаляє забруднення з поверхні шкіри голови, знімає подразнення та свербіння. Ретельно промиває волосся, зволожує та живить.
Бореться з лупою, лущенням та надмірною жирністю шкіри голови, усуває неприємний запах, нормалізує баланс pH. Запобігає сухості та ламкості, зміцнює волосся.
Дарує відчуття прохолоди, приємно освіжає після миття.
Містить компонент CICA-Nol B5, що складається з комплексу центели (екстракт листя центели, мадекасосид, мадекасова кислота, азіатикозид і азіатикова кислота) і пантенолу. Компонент заспокоює почервоніння та подразнення, підвищує бар'єрні функції шкіри, створює середовище для зростання здорового волосся.
Для комплексу CICA-Nol B5 використовують екологічно чисту центеллу (47,499 ppm), що росте в екологічно чистому районі - на острові Чеджу. Екстракт центели готують протягом 100 годин за низької температури (20-30°C), що дозволяє зберегти максимум корисних речовин у процесі екстрації.
Додаткові компоненти, що діють:
Біотин (вітамін B7) містить корисні мікроелементи, що сприяють росту волосся та стимулюють пробудження волосяних цибулин. Інтенсивно живить і відновлює волосся біля самого коріння, зволожує шкіру голови і допомагає вилікувати пошкоджену структуру волосся.
17 амінокислот підвищують еластичність волосся, роблять пасма сильними та пружними. Повертають життєву силу та здоровий блиск, огортають невидимим захисним бар'єром.
Purerex AC - рослинний комплекс з екстрактів евкаліпта і лавра, нормалізує виділення шкірного сала, запобігає надмірній жирності шкіри голови.
Кератин усуває сухість, пом'якшує, створює вологоутримуючий бар'єр, запобігає ламкості та кондиціонує.
Ментол покращує кровообіг і харчування цибулин волосся, тим самим стимулюючи ріст волосся, а також нормалізує активність сальних залоз.
Цераміди наповнюють пасма життєвою силою і роблять їх міцнішими, відновлюють ушкоджені ділянки, надають блиску та шовковистості.
Підходить для жирної та чутливої шкіри голови.

Спосіб застосування: Видавіть необхідну кількість шампуню. Спіньте шампунь у долоньках і нанесіть його на шкіру голову і розподіліть по всій довжині волосся. Через 1-2 хвилини змийте шампунь і ретельно промийте пасма.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Білий
Розмір:
  • 500мл

Схожі товари