Всі категорії
Додати товар

Шампунь з екстрактом календули для сухого волосся і шкіри вівасан швейцарія 200 мл

805 грн з 08 Травень - додавайте до обраного

1150 грн
Опис

Календула:Шампунь Календула - це ексклюзивний шампунь для сухого волосся та напруженої шкіри голови.
Дбайливо очищає, завдяки м'яким миючим субстанціям, захищає волосся від пересихання.
Екстракт календули у поєднанні з високомолекулярною гіалуроновою кислотою надає волоссю пишності та здорового вигляду.
Лікувальний вплив календули обумовлено наявністю каротиноїдів, фітонцидів, ефірної олії, саліцилової і яблучної кислот, камеді, білкових речовин, тритерпенових сапонінів, слизу і вітаміну С, стимулює обмін речовин в клітинах шкіри, перешкоджає утворенню вільних радикалів, захищає клітини від передчасного руйнування, має бактерицидну, дезінфікуючу і ранозагоювальну дію. Будучи природним УФ-фільтром, захищає шкіру від сонячних опіків і виліковує їх.
Активні косметичні компоненти Шампуня Календула:
Екстракт календули. Екстракт календули отримують з квіток календули, також званої "нагідки". Календула з давніх часів була відома як "цілюща квітка". Екстракт календули містить, крім іншого, ефірну олію, сапоніни, каротиноїди та ксантофіли. Має загоювальні, протизапальні та антиоксидантні властивості. Загоює і живить пошкоджену шкіру шляхом епіталізації, тобто заростання рани епітеліальними клітинами.
Календула має в'яжучі властивості та надає заспокійливу дію. Містить гіркі речовини, слизу (2,5%), органічні кислоти (яблучну та саліцилову), ефірну олію, бета-каротин, вітамін С, флавоноїди, біофлавоноїди, сапоніни, дубильні речовини, смоли (понад 3%), інулін. Для лінії БАД Календула або Нагідки (лат. Calendula) – рід трав'янистих рослин сімейства Астрові (Asteraceae). Має заспокійливу дію на ЦНС, знижує рефлекторну збудливість. Має бактерицидну властивість щодо ряду збудників, особливо стафілококів і стрептококів.
Альфа-бісаболол. Моноциклічний, ненасичений секвітерпен, отриманий шляхом прямої дистиляції ефірної олії кандеї та ромашки. Виявляє протизапальну, антибактеріальну, протигрибкову дії, заспокоює шкіру та знімає подразнення та запалення шкіри, стимулюючи процеси регенерації клітин. Основний протизапальний активний компонент ромашкової олії має заспокійливу дію і особливо підходить для чутливої шкіри. Має пом'якшувальні та ранозагоювальні властивості, сприяє швидкому зціленню подразнень шкіри.
Вітамін Е. Вітамін Е захищає епідерміс на ранніх стадіях пошкодження шкіри УФ-променями. Зменшується викликане УФ-променями утворення вільних радикалів на шкірі, а також трансепідермальна втрата води, зміцнюється бар'єрна функція шкіри. Вітамін Е має антиоксидантну дію на шкіру та захищає від УФ-випромінювання. Він запобігає трансепідермальній втраті вологи зі шкіри, забезпечує розгладжування шкіри та поліпшення її рельєфу. Токофероли (вітамін Е) мають центральне значення в організмі та виконують безліч функцій. Найважливішою є функція поглинача/нейтралізатора вільних радикалів. Так звані вільні радикали – це дуже маленькі заряджені частинки, які можуть утворюватися випадковим чином, наприклад, під впливом сонячного світла. Вони дуже агресивні та часто ушкоджують стінки клітин або розщеплюють інші важливі молекули.
Вітамін Е зменшує шкідливий вплив вільних радикалів. Як нейтралізатор вільних радикалів, вітамін Е може бути ефективним навіть у малих кількостях, підтримуючи шкіру. Його захисний ефект приносить користь не лише шкірі, а й косметичним засобам. Антиоксидантні властивості токоферолу захищають ліпіди кремів та емульсій від руйнування. Вітамін Е є натуральним консервантом для веганської косметики.
Алантоїн. Основна функція алантоїну – стимулювати проліферацію клітин та сприяти регенерації шкіри, одночасно підтримуючи відновлення неушкодженої грануляційної тканини. Алантоїн покращує зв'язування вологи в шкірі і надає дію, що розгладжує. Відлущує сухі та пошкоджені клітини шкіри, роблячи її еластичною та надаючи сяючого вигляду.
Спосіб застосування Шампуня Календула:
Невелику кількість шампуню м'яко вмасажувати у волосся та шкіру голови. Потім змити водою.
Активні компоненти: Екстракт календули, альфа-бісаболол, вітамін Е, високомолекулярна гіалуронова кислота, ліцерил каприлат, алантоїн.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари