Всі категорії
Додати товар

Milbon inphenom shampoo, шампунь для фарбованого волосся, 500 мл

2200 грн -5% 2100 грн
Опис

Зволожуючий шампунь для фарбованого волосся Inphenom Shampoo Milbon забезпечує ефективне відновлення пошкоджених пасм внаслідок фарбування. Процес регенерації здійснюється зсередини. Унікальна формула шампуню насичує пасма амінокислотами, заповнюючи та підтримуючи необхідний гідробаланс. В результаті зачіска залишається пружною та еластичною.

Особливості Milbon Inphenom Shampoo:
- перешкоджає дегідратації локонів у зв'язку з постійним травмуванням барвником та високими температурами;
- повертає пасмам природне сяйво;
- тонізує шкірний покрив;
запобігає швидкому вимиванню відтінку;
- відновлює зсередини пошкоджені ділянки волосся;
- насичує амінокислотами та заповнює необхідний рівень вологи;
- надає волоссю блиск, міцність і пружність, а їх колір стає більш насиченим.

Активні компоненти шампуню Milbon Inphenom Shampoo заповнюють та ефективно відновлюють пошкоджені місця.

Амінокислоти та кераміди клітинно-мембранного комплексу легко проникають усередину волосся і діють як цементуюча речовина, яка відновлює ослаблені міжклітинні зв'язки та робить волосся міцнішим. Разом з тим волосся набуває додаткового об'єму, блиску, стає більш гладким, пружним і слухняним.

Пірролідон карбоксі кислота покращує зовнішній вигляд і відчуття волосся, збільшуючи об'єм, пружність, блиск волосся та покращуючи текстуру волосся, пошкодженого фізично або в результаті хімічної обробки.

Шампунь підходить для фарбованого волосся та для щоденного використання. Для кращого ефекту рекомендується використовувати комплексно з іншими засобами лінійки Milbon Inphenom Treatment.

Milbon Inphenom - це догляд класу ЛЮКС для фарбованого волосся. Доглядає за фарбованим волоссям, продовжує яскравість і насиченість кольору, зволожує і зміцнює по всій їх довжині. Моментально відновлює пошкоджене фарбуванням волосся, насичуючи його необхідними амінокислотами.

Спосіб застосування:
нанести на зволожене волосся, добре спінити і ретельно змити. Можна використовувати щодня.

Склад: піролідон карбокси кислота, CMC-комплекс та інші…

Запобіжні заходи: не використовуйте, якщо на шкірі є рани, нариви, екзема, герпес та інші проблеми. Якщо під час застосування виникають почервоніння, нариви, свербіння, подразнення тощо, припиніть використання та зверніться до дерматолога. При влученні у вічі негайно промийте їх.

Умови зберігання: зберігати прохолодному, темному місці далеко від прямих сонячних променів, у недоступному для дітей місці.

Упаковка: 500 мл

Виробник: Milbon, Японія

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?