Всі категорії
Додати товар

Шампунь та кондиціонер esthetic house

450 грн
Опис

Ефективне відновлення та живлення пошкодженого, ослабленого й пористого волосся — з протеїновим шампунем ******** *****💫

Наш ********* - ********************

Ціна: 450 грн/500 мл

Як діє?
Шампунь **** ****** ******* ******* компенсує нестачу кератину — будівельного білка стрижнів, який згодом руйнується від впливу ультрафіолету й унаслідок частого завивання та регулярного фарбування.

Амінокислоти, протеїни пшениці, рису та сої, кератин, еластин і колаген, цінні олії та екстракти в складі безсульфатного шампуню комплексно доглядають за волоссям:
📍зволожують, підвищують еластичність і густоту;
📍живлять і зміцнюють;
📍запобігають ламкості та випадінню;
📍реструктурують, надають сяяння та гладкості.

Б’юті-порада👇🏻
Дуже пошкоджене, сухе та стоншене волосся потребує комплексного догляду. Окрім шампуню, використовуйте кондиціонер, маску й сироватку ******** ***** для швидкого відновлення та надання волоссю розкішного блиску та гладкості.

💛 Кондиціонер для волосся ******** ***** СР-1 ****** ******* ******* ********** *********** – поживний, протеїновий кондиціонер. Для щоденного застосування, допомагає запобігти пошкодженню волосся.

Ціна: 450 грн/500 мл; 190 грн/100 мл

У складі: комплекс з білків, олій, колагену, екстрактів рослин (пшеничний білок, колаген, еластин, кератинові амінокислоти, екстракт лакричника, протеїни шовку) мають потужний вплив на структуру волосся, утримуючи природну вологу, живлячи волосся від коренів до самих кінчиків, роблячи їх м’якими і еластичними.

Після першого ж застосування волосся виглядає блискучим, гладкими і по-справжньому здоровими. Для лікування волосся рекомендується постійне використання.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл

Схожі товари