Всі категорії
Додати товар

Шампунь та кондиціонер для нормального волосся sachajuan normal hair , 2*100 мл

600 грн -9% 550 грн
Опис

Шампунь та кондиціонер для нормального волосся SachaJuan Normal Hair , 2*100 мл

Ціна 550 грн.

- Шампунь для нормального волосся SachaJuan Normal Hair , 100 мл

Чудовий шампунь Stockholm Normal Hair Shampoo від талановитих косметологів швейцарської компанії Sachajuan розроблений для щоденного догляду за нормальним типом волосся. В основі засобу - унікальна технологія «Морський шовк». Вона включає спеціальні екстракти морських водоростей, які м’яко та ефективно доглядають за локонами, насичують корисними мікроелементами, мінералами й вітамінами. Ваше волосся отримає необхідний догляд, очищення, живлення та зволоження, стане здоровим і міцним.

Екстракти зелених і бурих водоростей мають багатоступінчастий рівень дії. Вони живлять волосся від коренів до кінчиків, насичуючи унікальними мінералами та оліями. Шампунь м’яко і дбайливо очищає шкіру голови від надлишків шкірного сала. Легка консистенція Normal Hair Shampoo не обважнює волосся, дарує зволоження та блиск, зміцнює по всій довжині. Ваші локони знайдуть силу, блиск і еластичність. Завдяки цілющим компонентам ви назавжди забудете про ламкість, сухість волосся. Воно стане слухняним, м’яким і шовковистим.

Використовуйте універсальний шампунь при кожному митті волосся для підтримки чистоти, здоров’я і сяйва ваших прядок. Разом із Normal Hair Shampoo ви будете чарівні завжди!

- Кондиціонер для нормального волосся SachaJuan Normal Hair , 100 мл

Кондиціонер Sachajuan Normal Hair забезпечить вашому волоссю легке розчісування та необхідне живлення, без якого не буває здорового та красивого волосся.

Властивості:

надає волоссю пружності й об'єму
забезпечує волоссю сяючий блиск
розгладжує та попереджає розпушування
Спосіб використання:
Нанесіть на вимите волосся. Залиште на деякий час, а потім ретельно змийте.

Обміну, повернення та торгу НЕМАЄ.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 100мл

Схожі товари