Всі категорії
Додати товар

Набір (шампунь 300 мл і кондиціонер 300 мл відновлювальні) daeng gi meo ri vitalizing

1000 грн -10% 900 грн
Опис

Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Shampoo - це шампунь, що інтенсивно відновлює, який містить натуральні інгредієнти, такі як екстракти з коренів гінкго білоба, женьшеню, сливи та інших трав. Ці інгредієнти допомагають відновити пошкоджене волосся, зміцнити його коріння, збільшити обсяг і надати їм здорового вигляду. Шампунь не містить сульфатів, парабенів та штучних барвників, тому він м'який і не дратує шкіру голови.

Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Treatment - це регенеруючий інтенсивний кондиціонер, який збагачений натуральними інгредієнтами, що живлять волосся зсередини, зволожують і відновлюють їх структуру. Кондиціонер глибоко проникає в структуру волосся, зволожує його, надає м'якості та блиску, а також допомагає відновити пошкоджене волосся.

За допомогою набору ви зможете добитися здорового, красивого і сильного волосся за короткий час. Цей набір підходить для всіх типів волосся, у тому числі для тих, хто має проблеми з випаданням волосся або сухістю шкіри голови. Набір не містить шкідливих хімічних компонентів, тому він є безпечним для щоденного використання.

Застосування шампуня: Під час миття розподіліть шампунь по всій голові масажними рухами. Так ви забезпечите приплив крові та рівномірно нанесете шампунь по всій поверхні голови. Після цього залишки необхідно розподілити по довжині волосся та ретельно змити.

Спосіб застосування кондиціонера: Після застосування шампуню нанесіть кондиціонер на волосся і розподіліть по всій довжині волосся, виключаючи шкіру голови і коріння. Масажуйте волосся, добре втираючи кондиціонер. Залишити на 2-3 хв, після цього змийте водою. При попаданні у вічі промийте водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 300мл

Схожі товари