Всі категорії
Додати товар

Набір для догляду за волоссям від top beauty

450 грн
Опис

💫 Набір для догляду за волоссям від Top Beauty забезпечить якісне очищення шкіри голови та інтенсивне відновлення волосся. Висока концентрація натуральних активних компонентів робить догляд професійним і дбайливим.
Склад набору:
1. Шампунь для глибокого очищення шкіри голови «М‘ята -Лайм» від Top beauty. Олія м'яти та кератин забезпечують необхідне живлення .
Глибоко очищає шкіру від усіх видів забруднень.
Прохолодний м'ятний шампунь містить унікальну суміш з олій та рослинних екстрактів, які зменшують свербіж та печіння, при цьому балансуючи рН шкіри голови.
Підійде для усіх видів волосся .
2. Кондиціонер для волосся М’ята -Лайм від Top beauty допоможе ефективно відновити волосся. Ніжна консистенція і приємний аромат роблять догляд за волоссям справжнім задоволенням. Кондиціонер допомагає утримати в волоссі вологу, полегшує розчісування, забезпечує блиск, створює захисне покриття.
3. Скраб-пілінг для шкіри голови з ментолом та олією м'яти Top Beauty - це інноваційний продукт, розроблений спеціально для глибокого очищення шкіри голови. Завдяки унікальній формулі з ментолом та олією м'яти, скраб забезпечить вам приємне відчуття чистоти, свіжості та прохолоди. Олія м'яти допомагає боротися з лупою і ламкістю волосся, а масло насіння бавовни робить волосся гладким, шовковистим, надає відчуття легкості і сили. Кератин утримує вологу і живить волосся, сприяючи його зростанню та зміцненню.
🎀 Шампунь 220 грн
🎀 Кондиціонер 220 грн
🎀 Скраб 210 грн
✨ Ціна набору 600 грн 🔥

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
250 мл

Схожі товари