Всі категорії
Додати товар

Gk global keratin набір шампунь і кондиціонер

1700 грн
Опис

📌новий набір по 300 мл✅Компанія пропонує дивовижний шампунь Balancing Shampoo, який насичує волосся корисними речовинами, наділяє життєвою силою і захищає від негативної дії ультрафіолетових променів. Після миття голови шампунем Global Keratin Balancing Shampoo ваше волосся буде не тільки ретельно вимитим, а й стане шовковистим, м'яким, глянцевим і доглянутим. Активна формула захищає, зміцнює і підтримує всі його природні властивості.
✅ Зволожувальний кондиціонер розроблений з використанням кератинового комплексу, який оживляє волосся, насичуючи його зсередини корисними речовинами. До складу ефективного косметичного засобу також входять органічні олії, рослинні екстракти, колаген, мінерали і вітаміни.

Кондиціонеру Global Keratin Moisturizing Conditioner від популярного в усьому світі бренда під силу повернути здоров'я і життєву енергію навіть дуже пошкодженому волоссю. Після його використання локони виглядатимуть так, як ніби ви щойно повернулися з елітного салону краси. Тривалий результат кондиціонер забезпечує, коли
застосовується з шампунем з цієї ж лінії.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Жовтий
Розмір:
  • 300мл
Об'єм:
300 мл
Продавець
tanyapala
tanyapala
Супер-продавець
Хмельницький
94% виконаних замовлень
Була