Всі категорії
Додати товар

Шампунь klorane для стійкого кольору.

450 грн
Опис

Шампунь з екстрактом граната має приємний аромат і добре піниться. Його біорозкладається формула, без сульфатів і силікону, збагачена екстрактом кори гранату.
Багатий на дубильні речовини, він захоплює і фіксує пігменти на кератині, щоб обмежити потемніння кольору. Справжні природні антиоксиданти, ці дубильні речовини запобігають потьмянінню кольору та захищають його інтенсивність від зовнішньої агресії. Волосся стає зволожене, м'яке і блискуче, колір жвавий і сяючий. Випускається у флаконі об'ємом 400мл.

Призначення
Очищає, відновлює і захищає структуру волосся, живить його, робить еластичним і блискучим.

Властивості
Гранат упродовж багатьох століть використовувався жінками з Марокко для фарбування дорогоцінних тканин. Виробники Klorane вибрали вигляд Punicagranatum L. завдяки високому вмісту у шкірці танінів, які надовго зберігають яскравість кольору. Шкіра граната дбайливо висушується на сонці, після чого з неї виходить концентрований екстракт, що має доведені та запатентовані властивості захисту кольору. Шампунь з екстрактом гранату від Klorane спеціально розроблений для збереження початкового кольору фарбованого волосся.

Активні компоненти
Екстракт граната багатий компонентами, що запобігають знебарвленню волосся, надовго зберігає сяйво та інтенсивність кольору.
Зволожуючий комплекс підтримує гідробаланс у структурі кожної волосинки, захищаючи від пересушування та пошкодження.

Результат
Стійкий колір, блиск і сяйво тільки з салону.

Рекомендації до застосування
Необхідну кількість шампуню нанести на мокре волосся, спінити масажними рухами протягом 1-2 хв. Після цього ретельно змити водою і нанести бальзам/маску.

Склад:
Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Propylene Glycol, Punica Granatum Extract, Caprylyl Glycol, Disodium EDTA, Fragrance (Parfum), Glycol Palmitate, Glycol Stearate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Methy quaternium 22, Propylparaben, Red 40 Lake (CI 16035) (CI 16035), Sodium Hydroxide.

85% інгредієнтів натурального походження. 0% сульфатів, силіконів та мінеральних масел. Не містить продуктів тваринного походження.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 400мл

Схожі товари