Всі категорії
Додати товар

Відновлюючий кератиновий шампунь chi keratin reconstructing shampoo 59ml

260 грн
Опис

Волосся - головна гордість дівчини і захоплення для чоловіків. Красиві, доглянуті та блискучі пасма викликають інтерес і заздрість. А ось сухі, ламкі та мляві пасма спонукають до зневіри й розпачу власниць такого волосся. Від чого може зіпсуватися волосся? На його стан впливає ціла низка факторів: неправильне миття, часте укладання термоінструментами, мороз взимку або палюче сонце влітку, фарбування або хімічні завивки.

Відновлювальний кератиновий шампунь CHI Keratin Reconstructing Shampoo - це «швидка допомога» для ослабленого й пошкодженого волосся. У його складі є головні компоненти для краси і здоров'я пасом - природний кератин і натуральні олії аргани й жожоба. Їхня дія націлена на глибоке зволоження і живлення волосся на структурному рівні, завдяки чому пасма стають блискучими, слухняними й міцними від коренів і до самих кінчиків.

Ще один секрет ефективності CHI Keratin Reconstructing Shampoo - кератиновий комплекс Keratrix, котрий захищає й відновлює волосся після хімічної завивки, термічної обробки або процедури фарбування. Блиск, сила і здоров'я - подаруйте своєму волоссю королівський догляд та інтенсивне відновлення за допомогою шампуню CHI Keratin Reconstructing Shampoo.

Спосіб застосування: нанесіть шампунь на вологу шкіру голови. Помасажуйте, потім дбайливо змийте. За потреби повторіть процедуру. Нанесіть відповідний засіб для догляду за вашим волоссям. Для досягнення найкращого результату рекомендується використовувати шампунь разом з іншими засобами серії CHI Keratin.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Другой
Продавець
nastyatulba
Mami_kidsstore
Супер-продавець
Кривий Ріг
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари