Всі категорії
Додати товар

Зволожувальний шампунь для волосся esthetic house cp-1 aquaxyl complex intense moisture shampoo

190 грн
Опис

Код 2301

Шампунь CP-1 Aquaxyl Complex Intense Moisture Shampoo делікатно очищає шкіру голови, зволожуючи та пом'якшуючи пошкоджене волосся. Продукт бореться з ламкістю і січеними кінчиками, не викликає сухості і лущення навіть чутливої шкіри голови, відмінно підходить для фарбованого та знебарвленого волосся. Рівень рН 5.5.

Продукт очищає від забруднень, надлишків шкірного сала, відмерлих частинок та залишків засобів для укладання за допомогою неагресивних поверхнево-активних речовин. Надає здорове сяйво, зміцнює та відновлює структуру волосся.

Не містить SLES/SLS, зволожує без обтяження. Прозора гелева текстура відмінно піниться.

Склад містить запатентований комплекс Aquaxyl®, що складається з глюкози та ксиліту, який забезпечує глибоке зволоження, запобігає сухості та ламкості, утримує вологу у волоссі, стимулює вироблення власної гіалуронової кислоти.

Додаткові компоненти, що діють:
Гідролізовані протеїни окутують волосся невидимою захисною вуаллю, яка утримує вологу, усуває сухість і захищає від шкідливих факторів навколишнього середовища.

Амінокислоти підвищують еластичність волосся, роблять пасма сильними та пружними. Повертають життєву силу та здоровий блиск, огортають невидимим захисним бар'єром.

Фукоідан — гетерополісахарид, що видобувається з бурих водоростей, який надає волоссю гладкості і блиску, не підвищує чутливості до зовнішніх подразників, додатково захищає від патогенів і є антиоксидантом.

Екстракт бурих водоростей насичує антиоксидантами, зволожує та запобігає сухості.

Цераміди наповнюють пасма життєвою силою і роблять їх міцнішими, відновлюють ушкоджені ділянки, надають блиску та шовковистості.

Арганова олія містить в 2 рази більше вітаміну E, ніж олія оливи, багата незамінними жирними кислотами. Підвищує еластичність і відновлює нормальний рівень зволоженості, робить волосся м'яким і шовковистим, зміцнює структуру і знімає електризуваність.

Масло баобаба глибоко зволожує шкіру і усуває лущення. Ефективно відновлює пошкоджене волосся, пом'якшуючи і покращуючи його структуру.

Олія жожоба оздоровлює сухе та пошкоджене волосся, стимулює зростання нового волосся. Покриваючи волосся найтоншою плівкою, масло живить їх, пригладжує кератинові лусочки і захищає від негативного впливу зовнішніх факторів.

Підходить для сухого, ламкого і січеного волосся.

Спосіб застосування: нанесіть на вологу шкіру голови, розподіліть масажними рухами кінчиків пальців, ретельно змийте теплою водою.
Об'єм: 100мл

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл

Схожі товари