Всі категорії
Додати товар

Esthetic house cp-1 aquaxyl complex intense moisture shampoo шампунь для волосся з акваксилом

625 грн
Опис

Шампунь Esthetic House CP-1 Aquaxyl Complex Intense Moisture Shampoo:
- Делікатно очищає шкіру голови від забруднень, надлишків шкірного сала, змертвілих частинок і залишків засобів для укладання за допомогою неагресивних поверхнево-активних речовин.
- Бореться з ламкістю й посіченими кінчиками, зволожуючи та пом'якшуючи пошкоджене волосся, не викликає сухості та лущення навіть чутливої шкіри голови.
- Надає здорового сяйва, зміцнює та відновлює структуру волосся.
- Чудово підходить для сухого, ламкого, посіченого, фарбованого та знебарвленого волосся. Рівень pH 5.5.

Не містить SLES/SLS, зволожує без обтяження. Прозора гелева текстура чудово піниться.

Склад містить запатентований комплекс Aquaxyl®, що складається з глюкози та ксиліту, який забезпечує глибоке зволоження, запобігає сухості та ламкості, утримує вологу у волоссі, стимулює вироблення власної гіалуронової кислоти.

Додаткові активні компоненти:
- Гідролізовані протеїни огортають волосся невидимою захисною вуаллю, яка утримує вологу, усуває сухість і захищає від шкідливих чинників довкілля.
- Амінокислоти підвищують еластичність волосся, роблять пасма сильними та пружними. Повертають життєву силу та здоровий блиск, огортають невидимим захисним бар'єром.
- Фукоїдан — гетерополісахарид, що видобувається з бурих водоростей, який надає волоссю гладкість і блиск, не підвищує чутливість до зовнішніх подразників, додатково захищає від патогенів і є антиоксидантом.
- Екстракт бурих водоростей насичує антиоксидантами, зволожує та запобігає сухості.
- Цераміди наповнюють пасма життєвою силою й роблять їх міцнішими, відновлюють пошкоджені ділянки, надають блиск і шовковистість.
- Арганова олія містить удвічі більше вітаміну E, ніж олія оливи, багата на незамінні жирні кислоти. Підвищує еластичність і відновлює нормальний рівень зволоженості, робить волосся м'яким і шовковистим, зміцнює структуру та знімає електризованість.
- Олія баобаба глибоко зволожує шкіру та усуває лущення. Ефективно відновлює пошкоджене волосся, пом'якшуючи та покращуючи його структуру.
- Олія жожоба оздоровлює сухе та пошкоджене волосся, стимулює ріст нового волосся. Покриваючи волосся найтоншою плівкою, олія живить їх, пригладжує кератинові лусочки та захищає від негативного впливу зовнішніх чинників.

Спосіб застосування: нанесіть на вологу шкіру голови, розподіліть масажними рухами кінчиків пальців, ретельно змийте теплою водою.
Об'єм: 500 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Блакитний
Розмір:
  • 500мл
  • 100мл
Об'єм:
100 мл 500 мл