Всі категорії
Додати товар

Esthetic house cp-1 bright complex intense nourishing shampoo протеїновий шампунь із колагеном.

35 грн
Опис

Esthetic House CP-1 Bright Complex Intense Nourishing Shampoo.
Протеїновий шампунь із колагеном.

Фірмовий корник.
8 мл — 35 гривень.
Термін придатності до 2025 року.

Протеїновий шампунь із колагеном Esthetic House CP-1 Bright Complex Intense Nourishing Shampoo забезпечить розкішний професійний догляд за волоссям будь-якого типу, сприявши відновленню навіть найбільш ослаблених і пошкоджених локонів. Засіб вирізняється не тільки очисні, але й поживними властивостями, тому насичує пасма корисними мікроелементами, забезпечуючи зміцнювальний і оздоровлювальний догляд.

Активна формула шампуню надає ефективну, але м'яку очисну дію, тому не порушує оптимальний баланс вологи локонів і шкіри голови. У складі продукту містяться цілющі олії, гідролізований кератин і протеїни шовку, які мають регенерувальну властивість, згладжують розпушені волосяні лусочки, усувають січення кінчиків і борються з ламкістю волосся, надають кондиціонувальна дія, надають локонам додатковий об'єм, пружність і блиск, що зачаровує.

Спосіб застосування:
невелику кількість шампуню розподіліть по вологому волоссю. Помасажуйте кілька хвилин, особливу увагу приділяючи кореням. Змийте пінку, що утворилася, великою кількістю теплої води.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 8мл

Схожі товари