Всі категорії
Додати товар

Шампунь brelil bb shampoo gourmand milky

270 грн
Опис

Ультрапоживний шампунь Brelil BB Shampoo Gourmand Milky Sensation 250ml
Лінія продуктів ультрапоживного догляду за волоссям з чарівним ароматом, яка завдяки унікальним компонентам з'єднає ваш візит у салон із надзвичайними процедурами оздоровлення волосся.

ПОЛІСЕНСОРНІСТЬ І ШКІСТКА

Косметика має залучити почуття: не тільки зір і дотик, а й запах, смак, слух. Тому що кожен із них може підвищити ефективність продукту. Так стверджує наука. Аромат може вплинути на вибір косметичного продукту, так само як текстура може вплинути на всю повсякденну косметику. Аромати, кольори, текстури та природні елементи привертають увагу до нових процедур, які позитивно пробуджують почуття й ставлять в основу клієнта та його самодостатність.

БЕЛКИ МОЛОКА:

вони містять вітамін A, вітаміни групи B і мінерали, як-от фосфор, цинк, кальцій і магній. Вони мають виняткові кондиціонувальні, розплутувальні та пом'якшувальні властивості.

МІНДАЛЬНЕ МАСЛО:

багата на омега-3 жирні кислоти, фосфоліпіди, вітамін Е та магній, вона підтримує рівень зволоження і блиск волосся, надаючи водночас виняткового ефекту проти завивання волосся.

Кенаміди:

натуральні компоненти нігтів і волосся, які відповідають за їхнє здоров'я. Вони відіграють дуже важливу роль у структурі волосся, оскільки діють як об'єднувач — «цемент», підтримуючи структуру волосся.

Його особлива формула інтенсивно живить волокна волосся, надаючи пишності та життєвої сили. Збагачений молочними протеїнами та керамідами, він допомагає захистити та підтримати стан і красу волосся, огортаючи його неповторним гурманським ароматом.

Спосіб застосування:

Нанести на вологе волосся на всій довжині до кінчиків. Залиште шампунь на волоссі на кілька хвилин, а потім ретельно промийте водою. За потреби повторіть процедуру.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
250 мл

Схожі товари