Всі категорії
Додати товар

Cmn1736 фіолетовий шампунь для захисту кольору elvive 200 мл

324 грн
Опис

"Фіолетовий шампунь L'Oréal Paris Elvive Color Protect очищає та живить фарбоване/сиве волосся, виправляючи жовті відтінки. Таким чином, він матує волосся, а також додає сяйво. L'Oréal Paris Elvive Color Protect Purple Shampooдопомагає виправити жовті відтінки, а також захищає штучні фарби. Насправді світле, освітлене або сиве волосся часто страждають від жовтизни і потребують матуючого догляду. Таким чином, цей фіолетовий шампунь покладається на потужні барвники, які миттєво нейтралізують ці небажані відтінки. Іншими словами, коли ви миєте волосся, це оживляє їх, що зміцнює здоров’я. Крім того, ця опція розроблена спеціально для мелірованого волосся, надаючи додаткове живлення. Оскільки фіолетовий прямо протилежний жовтому і оранжевому, формула шампуню діє дуже ефективно. Для досягнення оптимальних результатів застосовуйте його раз на тиждень, чергуючи зL'Oréal Paris Elvive Color Vive Shampoo. Втирайте у волосся масажними рухами протягом трьох хвилин перед рясним змиванням. Нарешті, якщо у вас каштанове волосся з відблисками, дайте шампуню відпочити приблизно п’ять хвилин.

характеристики
Текстура: гель;
Проблеми з волоссям: втрата або вицвітання кольору волосся, жовтий або помаранчевий відтінок, сиве/старіння волосся, захист кольору, знебарвлене/освітлене волосся;
Час застосування: 1 раз на тиждень, після намочування волосся;
Вік: 16+;
Тип волосся: старе волосся, фарбоване волосся, світле/каштанове волосся;
Основні переваги: ​​очищає та захищає фарбоване волосся, коригує помаранчевий або жовтий відтінок, а також вицвітання кольору, матує світле/каштанове/сиве волосся, відновлює пошкоджені пасма волосся та додає більше живлення, його фіолетові барвники нейтралізують небажані тони."

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
Розмір:
  • 200мл

Схожі товари