Всі категорії
Додати товар

Регенеруючий набір для волосся шампунь і кондиціонер daeng gi meo ri vitalizing 300 мл

1090 грн
Опис

Відновлюючий шампунь створений з метою профілактики та лікування випадання волосся. Активні компоненти продукту відновлюють нормальне функціонування сальних залоз, дбайливо очищуючи та тонізуючи шкіру голови. Шампунь допоможе відновити волосся, забезпечить його глибоке очищення та активне зростання. Він ідеально підійде для догляду за тьмяними і швидко жирніють кучерями.

Завдяки унікальній поживній формулі засіб утворює густу піну, яка обережно очищає локони і дарує неймовірне почуття свіжості.

До складу шампуню входять унікальні рослинні екстракти з високим рівнем концентрації вітамінів та корисних речовин, які є природним джерелом мікроелементів, мінералів та антиоксидантів, оновлюючи та помітно омолоджуючи волосся, надаючи їм шовковистість, легкість при розчісуванні та природний блиск.

Кондиціонер відновлює структуру волосся, інтенсивно зволожує його завдяки вмісту рослинних екстрактів, робить його еластичним і слухняним, створює захисну плівку на волоссі. Кератин ефектно захищає від пересушування та пошкоджень, лецитин служить як антиоксидант, нормалізує водний баланс шкіри голови та волосся. В результаті використання кондиціонера волосся стає шовковистим і блискучим, більш доглянутим і набуває здорового вигляду.

Бальзам має густу, але легку консистенцію та приємний бежевий відтінок. Завдяки шовковистій текстурі він легко розподіляється по волоссю, швидко вбирається і добре вимивається. Солодкий трав'янистий запах бальзаму робить процедуру максимально приємною – легкі нотки цього аромату залишаються і після висушування волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 300мл
Об'єм:
300 мл
Продавець
moya_svecha
moya_svecha
Супер-продавець
Івано-Франківськ
80% виконаних замовлень
Була

Схожі товари