Всі категорії
Додати товар

Регенерувальний набір шампунь і кондиціонер daeng gi meo ri vitalizing 300 мл

991 грн
Опис

Регенерувальний набір шампунь і кондиціонер Daeng Gi Meo Ri Vitalizing 300 мл

Регенерувальний шампунь створений для профілактики та лікування випадання волосся. Активні компоненти продукту відновлюють нормальне функціонування сальних залоз, дбайливо очищаючи та тонізуючи шкіру голови. До складу шампуню входять унікальні рослинні екстракти з високим рівнем концентрації вітамінів і корисних речовин, які є природним джерелом мікроелементів, мінералів і антиоксидантів, оновлюючи та помітно омолоджуючи волосся, надаючи йому шовковистість, легкість під час розчісування та природний блиск.

Серія на 33% складається з чистих екстрактів лікарських трав. Ексклюзивна формула та високий вміст екстрактів лікувальних трав цілюще впливають на волосся, роблячи його гладким і слухняним. Не містить барвників.
Сибірська хризантема, гледяча, тростинна аїр та інші трави, які активно застосовуються у фітотерапії, сприятливо впливають на тонус волосся, активізуючи процеси його відновлення, завдяки чому локони зміцнюються і стають меншими сприйнятливими до зовнішнього агресивного впливу. Інтенсивне застосування шампуню робить волосся слухнянішим, гладкішим, усуває наелектризованість.

Активні інгредієнти: Хризантема, Корейський женьшень, реміня клейка, Листя туї східної, екстракт полину, екстракт плодів корейської глідічії звичайної, Екстракт кореня білої шовковиці, Жгун-корін, Настій аїра болотного, Uturn-комплекс, кератинова протеин.

Спосіб застосування

нанести необхідну кількість шампуню на мокре волосся. Круговими рухами помасажуйте 2-3 хвилини. Можна застосовувати щодня. Для жирної шкіри голови цей шампунь рекомендується застосовувати двічі на день — вранці та ввечері, щоб досягти найкращих результатів.

Регенерувальний інтенсивний кондиціонер Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Treatment

призначений для комплексного догляду за волоссям. Застосування цього косметичного засобу може носити як профілактичний, так і терапевтичний характер. Він запобігає випаданню, зміцнюючи корені та цибулини, що сприятливо позначається на загальному стані кучерів.

Натуральні рослинні екстракти зволожують, тонізують і насичують волосся і шкіру голови вітамінами, мінералами та мікроелементами, які впливають на стрижень волосся, покращуючи його структуру та надійно захищаючи від агресивних чинників: ультрафіолетового випромінювання, стресових ситуацій і перепадів температур. М'які есенції підтримують оптимальний гідроліпідний баланс волосся завдяки здатності утримувати вологу в клітинах, активізують його функцію регенерації. Тому кучері швидше відновлюються й набувають здорового блиску.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 300мл

Схожі товари