Всі категорії
Додати товар

Envie luxury milk з молочними протеїнами набір шампунь і маска 250мл

955 грн
Опис

У складі набору:
1) Шампунь Envie Luxury Milk Shampoo з молочними протеїнами та кислим pH 250 мл;
2) Маска для волосся Envie Luxury Milk Mask з молочними протеїнами та кислим pH 250 мл.

М'яка мийна формула шампуню Envie Luxury Milk Shampoo з молочними протеїнами дає змогу якісно та делікатно видалити надлишки себуму з поверхні шкіри голови, не викликаючи подразнень. Використання шампуню неабияк полегшує укладання, надає силу волоссю, підвищує його міцність. Кислий pH засобу закриває кутикулу волосся, сприяючи утриманню корисних речовин і вологи у волосяному стрижні.
Маска для волосся Luxury Milk Mask від італійського бренда Envie створена для кучерявого, тонкого, сухого та хімічно обробленого волосся. Використання засобу сприятливо впливає на вироблення колагену, еластину та кератину. Еластин покращує візуальні характеристики волосся й захищає його від впливу високих температур. Завдяки колагену підтримується здоров'я волосяних фолікулів і припиняється процес випадання волосся. Достатня кількість кератину дає змогу зберегти міцність волосся, а також необхідний рівень його зволоженості.
Склад засобів: молочні протеїни, бувши одним з основних джерел білка, мають потужну зволожувальну дію, регенерують, живлять і пом'якшують волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 250мл
Об'єм:
250 мл

Схожі товари