Всі категорії
Додати товар

Raywell bio hidra шампунь зволожуючий 1л

1270 грн
Опис

Найкраще, що ви можете дати своєму волоссю — це веганський, натуральний шампунь, що не тестується на тваринах від бренду Raywell. Професійний шампунь на основі суміші лікарських рослин, він не містить токсичних речовин, тому ним може безтурботно користуватися будь-який член сім'ї. Ви можете забути про шкідливий вплив сульфатів і парабенів, які сушать волосся, подразнюють його або мають токсичний вплив.

Шампунь Raywell Hidra чудово зволожує шкіру голови та волосяне полотно, його використання допоможе вам відновити здоров'я і повернути йому довгоочікуване сяйво. Допомагає запобігти сплутуванню волосків, завдяки спеціальним активним інгредієнтам, що входять до складу. Засіб багатий поживними речовинами, містить велику кількість жирних кислот, антиоксидантів, поліфенолів, вітамінів і сквалену. Балансує рівень зволоження волосся та шкіри голови, має захисну дію, повертає пасма еластичність, оживляє сухе, тьмяне, пошкоджене волосся. Використовуючи препарат регулярно, ви зможете усунути лупу та свербіж шкіри голови, запобігти випадінню волосся.

Спосіб застосування: Нанесіть шампунь на вологе волосся, вспініть його, потім змийте. Завдяки своїй органічній природі, що не містить сульфатів і парабенів, шампунь менше піниться, тому рекомендується мити голову двічі поспіль. Для найкращого ефекту використовуйте другий крок з цієї ж серії - Маска зволожуюча Raywell BIO HIDRA.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
Об'єм:
1 л
Продавець
jss3004
jss3004
Супер-продавець
Київ
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари