Всі категорії
Додати товар

Шампунь для чувствительной кожи та жирного волосся ryo purple jayang yunmo anti-hair...

850 грн
Опис

Код 603

Лікувальний шампунь від випадіння волосся для чутливої ​​шкіри голови RYO Jayang Anti Hair Loss Shampoo з екстрактом східних трав ефективно і дбайливо очищає волосся і шкіру голови від забруднень, що запобігає випаданню волосся, викликане зовнішніми та внутрішніми факторами, у тому числі слабкістю коренів волосся та стресом.

Чинить лікувальну дію на чутливу шкіру голови, відлущує ороговілі клітини шкіри, стимулює кровообіг і забезпечує волосяні цибулини киснем і поживними речовинами, прискорюється ріст волосся і зміцнює коріння, забезпечує заряд енергії по всій довжині, живить сухі кінчики.

Корінь золотого імбиру – природний та потужний активатор росту волосся. Він розігріває шкіру голови, посилює приплив крові до волосяних фолікулів, завдяки цьому волосся починає рости інтенсивніше, а їх структура значно покращується.

Містить величезний енергетичний потенціал з корисних жирних кислот, ефірних олій та вітамінів групи A, C та B.

Налаштування насіння біоти – це китайський кедр, в ядрах насіння є живильне ефірне масло, мінерали та дубильні речовини, які забезпечують заспокійливу, тонізуючу та зміцнюючу дію на шкіру голови та волосся.

Екстракт кореня солодки насичує шкіру голови поживними речовинами, запобігає випаданню волосся шляхом посилення кровообігу, лікує себорею.

Спосіб застосування: видавіть трохи шампуню на долоню і розподіліть від коріння волосся до кінчиків масажними рухами. Ретельно промийте шкіру голови та видаліть залишки шампуню теплою водою.

Об'єм 400 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • 400мл
Об'єм:
400 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?