Всі категорії
Додати товар

Wamiles, 🚿 зволожуючий шампунь 400 мл.

1350 грн
Опис

Wamiles Belleza Moist Hair Shampoo Зволожуючий шампунь - Завдяки наявності у складі шампуню ретельно відібраних амінокислотних очищувальних інгредієнтів шампунь Belleza Moist Hair Shampoo японської косметичної марки Wamiles чудово очищає волосся, не суша. Таким чином, запобігається характерне для шампунів із вмістом силікону забивання пір, що перешкоджає проникненню поживних речовин.

Цей ніжний шампунь на основі амінокислот ідеально очищає волосся та шкіру голови, живлячи її, а не висушуючи. Містить інгредієнти, що доглядають за шкірою, а також комплекс зволожуючих компонентів. Не містить силікону, запобігає забиванню пір, що перешкоджає проникненню поживних речовин, добре піниться.

оригінальні інгредієнти японської косметики Вамілес, що оздоровлюють волосся: кондерсована Морська Вода (CSW), космик-мінерали, глибоководна морська вода. Шампунь також містить зволожуючі компоненти: глікозил трегалозу (GLYCOSYL TREHALOSE) та гідролізат гідрогенізованого крохмалю (HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE). Зволожуючий шампунь Belleza Moist Hair Shampoo - один із найкращих засобів догляду за волоссям з Японії.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • 400мл
Об'єм:
400 мл