Всі категорії
Додати товар

Шампунь moisture balancing shampoo

305 грн
Опис

Moisture Balancing Shampoo складається з сертифікованих природних компонентів, і підходить для використання з проблемним, ослабленим волоссям. Рослинні екстракти, що складають основу цього трав’яного шампуню, зволожують пересушене волосся, і очищають його від накопичених токсинів і інших агресивних хімічних речовин, що містяться у фарбі для волосся. Шампунь не містить силікон, завдяки чому поживні речовини з природних компонентів швидко проникають всередину волосся і повертають йому шовковистість, еластичність, блиск і структурну цілісність.

Зволожуючий кондиціонер для волосся La’dor Moisture Balansing Conditioner – натуральний кондиціонер для комплексного догляду, оздоровлення та зволоження пасм містить в собі тільки рослинні компоненти, тому при тривалому використанні він надає суто позитивний вплив.
Основні інгредієнти цього зволожуючого кондиціонера відновлюють водний баланс епідермісу голови і волосся, ефективно захищають його від різких температурних перепадів та ультрафіолету. Також кондиціонер має заспокійливий ефект і швидко знімає відчуття свербежу та сухості.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл
Продавець
user-...
user-836205895
Супер-продавець
Коростень
100% виконаних замовлень
Була