Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Daeng gi meo ri vitalizing shampoo, 500мл

700 грн
Опис

Daeng Gi Meo Ri Vitalizing Shampoo, 500мл Відновлюючий шампунь створений з метою профілактики та лікування випадання волосся. Активні компоненти продукту відновлюють нормальне функціонування сальних залоз, дбайливо очищуючи та тонізуючи шкіру голови. Шампунь допоможе відновити волосся, забезпечить його глибоке очищення та активне зростання. Він ідеально підійде для догляду за тьмяними і швидко жирніючими кучерями.

Завдяки унікальній поживній формулі засіб утворює густу піну, яка обережно очищає локони і дарує неймовірне почуття свіжості.

До складу шампуню входять унікальні рослинні екстракти з високим рівнем концентрації вітамінів та корисних речовин, які є природним джерелом мікроелементів, мінералів та антиоксидантів, оновлюючи та помітно омолоджуючи волосся, надаючи їм шовковистість, легкість при розчісуванні та природний блиск.

ОСНОВНІ КОМПОНЕНТИ

Хризантема.

Корейський женьшень.

Реманія клейка.

Листя туї східної.

Екстракт полину.

Екстракт плодів корейської гледичії звичайної.

Екстракт кореня білої шовковиці.

Жгун-коріньє лепехи очеретяної.

Uturn-комплекс.

Кератиновий протеїн.

ЗАСТОСУВАННЯ

Нанести необхідну кількість шампуню на мокре волосся. Круговими рухами помасажуйте 2-3 хвилини. Можна застосовувати щодня. Для жирної шкіри голови цей шампунь рекомендується застосовувати двічі на день вранці і ввечері, щоб досягти найкращих результатів

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?