Всі категорії
Додати товар

Кератиновий шампунь для волосся з комплексом амінокислот lador keratin lpp shampoo ph...

580 грн
Опис

код 578

Засоби для догляду за волоссям та шкірою голови від La'dor – це професійні лінії, що поєднують традиції східної медицини з передовими розробками корейських вчених. Насамперед, засоби Lador призначені для пошкодженого волосся. Інноваційна формула засобів відтворює початкову цілісність волосся, сприяє відновленню гідроліпідної оболонки волосяних стрижнів, яка є природним захистом здорового волосся.

Кератин - це матеріал, з якого практично і складається наше волосся. Чим вище вміст кератину, тим здоровіше і красивіше волосся. А ось від нестачі кератину волосся стає пухким, ламким, з'являються кінчики, що січуться. Волосся втрачає блиск, гладкість і пружність.

Відновити недолік власного кератину допоможе спеціальний шампунь, збагачений кератином.

Такий шампунь дозволяє не тільки очистити волосся і шкіру голови, але й значно покращити його стан.

Кератин проникає в структуру волосся і заповнює там виниклі через пошкодження порожнечі, завдяки чому волосся вирівнюється, розгладжується, стає більш пружним і шовковистим.

Також у складі шампуню гідролізований протеїн і гідролізований шовк, які роблять волосся ще більш сильним, пружним, блискучим і шовковистим.

Ще одна особливість шампуню – відсутність сульфатів, які повністю не вимиваються зі шкіри голови та волосся, накопичуються на них та призводять до висушення.

Безсульфатний шампунь з кератином містить натуральну заміну на сульфати – масла аргани, авокадо, камелії, жожоба, евкаліпта, баобаба. Такий шампунь піниться трохи менше сульфатного, але очищає не гірше, не викликаючи при цьому алергічних реакцій.

Спосіб застосування:

нанести шампунь на вологе волосся, спінити і помасажувати, потім змити теплою водою.

Об'єм 530 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 500мл
Об'єм:
500 мл

Схожі товари