Всі категорії
Додати товар

Шампунь для фарбованого волосся з аргановою олією invidia botoplu

495 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Шампунь
Кілька примірників у наявності

Invidia BOTOPLUS Argan shampoo шампунь для фарбованого волосся з аргановою олією
200 мл

Шампунь з гіалуроновою кислотою та олією Аргани BOTOPLUS Argan shampoo створений популярним італійським брендом Invidia спеціально для якісного догляду за пошкодженим, слабким і пофарбованим типом волоссям. Косметичний засіб гарантує ефективне очищення, повертає довгоочікуваний об'єм та регенерує волосяну структуру. Препарат має накопичувальний ефект, тому результатом регулярного використання стануть розгладжені локони, які повернуть собі яскравий блиск та м'якість.

Інгредієнти:

Гіалуронова кислота. Забезпечить потрібний рівень зволоження, регенерує кутикулу, перешкоджає випаровуванню вологи та сплутуванню волосків, розчісування та укладання стануть значно легшими, повертає м'якість та еластичність;

Арганова олія. Глибоко відновлює шевелюру, повертає сяйво і шовковистість, живить і розгладжує волоски від коріння до кінчиків. Захищає від негативного впливу УФ-променів, підтримує яскравість кольору фарбованого волосся, його здоров'я та красу. Запобігає ранньому випадінню волосків і стимулює їх ріст.

Спосіб використання: Нанесіть потрібну кількість шампуню на вологі пасма. М'яко масажуйте кінчиками пальців до утворення рясної піни. Добре промити теплою водою. Повторіть процедуру, якщо є необхідність.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари