Всі категорії
Додати товар

Набір для блонду 3 в 1, brae bond angel blond balance

5395 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Маска
Кілька примірників у наявності

Особливий догляд для розкішного блонду!

Це набір BRAE Bond Angel Matizador 3 в 1 :

1.ТОНУЮЧИЙ ШАМПУНЬ 250 мл

2.ТОНУЮЧА МАСКА 250 мл

З. Спрей-термозахист 200 мл
ЦЕ ТОНУВАННЯ, ЗВОЛОЖЕННЯ ТА ТЕРМОЗАХИСТ ДЛЯ БЛОНДУ.

Волосся розкішних блондинок потребує особливого догляду. Думаючи про це, компанія BRAÉ розробила ексклюзивну лінію тонерів Bond Angel Blond Balance Matizador з унікальними формулами, що ефективно впливають на знебарвлені пасма, нейтралізуючи жовтий відтінок волосся.

Засоби для догляду за світлим волоссям підтримують яскравість і колір, захищають волосся від впливу температур і роблять його здоровим і красивим.

Основні компоненти:

ЕКСКЛЮЗИВНА ТЕХНОЛОГІЯ BAP5000: Унікальна розробка для ослабленого волосся.

ЕКСТРАКТИ АСАЇ, ВИНОГРАДУ І БАРБАДОСЬКОЇ ВИШНІ: Волосся отримує глибоке відновлення, дія спрямована вглиб кожного волокна. Зволоження, пом'якшення, омолодження та інтенсивне харчування кожного пасма, відновлення балансу та здоров'я від самого коріння.

БІЛКИ КЕРАТИНА: Кератин відновлює волосся, при цьому надаючи їм більше міцності та сили. Продукт багатий на амінокислоти, заповнює втрату поживних речовин і надає локонам м'якість і шовковистість.

ПАНТЕНОЛ: надає потенційно тривалий зволожуючий ефект, утримуючи вологу в пасмах волосся, допомагає уникнути утворення кінчиків, що січуться, відновлює і захищає волосся від коренів до самих кінчиків.
ЗгорнутиВолосся розкішних блондинок потребує особливого догляду. Думаючи про це, компанія BRAÉ розробила ексклюзивну лінію тонерів Bond Angel Blond Balance Matizador з унікальними формулами, що ефективно впливають на знебарвлені пасма, нейтралізуючи жовтий відтінок волосся.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари