Всі категорії
Додати товар

Envie лосьйон проти випадіння та росту волосся 10 * 10 мл

1265 грн
Опис

Виробник: Envie
Тип засобу: Інший засіб

Лікувальна серія! Унікальна формула!

Лосьйон проти випадіння та інтенсивного росту волосся з гіалуроновию кислотою.
10 * 10 мл

Концентрований лосьйон в ампулах, який містить • Procapil - це нове комплексне засіб, спрямований на вирішення основних причин алопеції, тобто випадання волосся. Активні компоненти: ✅комбінація пептиду Biotinyl-Tripeptide-1, апігенін (флавоноїди цитрусових) і олеанолової кислоти з Hemsleya amabilis. Вони діють відразу на всі проблеми - блокує дегидротестестерон, стимулює поділ клітин та поліпшує мікроциркуляцію у шкірі голови, дозволяючи доставляти більше поживних речовин волосся, запобігає старінню шкіри. ✅Гидрализированная гіалуронову кислоту, яка зволожує на клітинному рівні, викликає швидке рух клітин, сприяє їх відновленню, харчування та окислення. Також гіалуронова кислота стимулює синтез білка і сприяє природному вироблення колагену і еластану. ✅Гидрализованное рицинова олія, активні компоненти якої провокують посилене утворення кератину, сприяє загальному зміцненню волосяної цибулини і активному росту волосся. ✅Екстракт розмарину - має судинно-звужуючий фактор і регулює секрецію сальних залоз ✅Оливкову олію і ментол

Концентрований лосьйон в ампулах, який містить
• Procapil - це нове комплексне засіб, спрямований на вирішення основних причин алопеції, тобто випадання волосся.
Активні компоненти: ✅комбінація пептиду Biotinyl-Tripeptide-1, апігенін (флавоноїди цитрусових) і олеанолової кислоти з Hemsleya amabilis.
Вони діють відразу на всі проблеми - блокує дегидротестестерон, стимулює поділ клітин та поліпшує мікроциркуляцію у шкірі голови, дозволяючи доставляти більше поживних речовин волосся, запобігає старінню шкіри.
✅Гидрализированная гіалуронову кислоту, яка зволожує на клітинному рівні, викликає швидке рух клітин, сприяє їх відновленню, харчування та окислення. Також гіалуронова кислота стимулює синтез білка і сприяє природному вироблення колагену і еластану.
✅Гидрализованное рицинова олія, активні компоненти якої провокують посилене утворення кератину, сприяє загальному зміцненню волосяної цибулини і активному росту волосся.
✅Екстракт розмарину - має судинно-звужуючий фактор і регулює секрецію сальних залоз
✅Оливкову олію і ментол

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?