Всі категорії
Додати товар

Шампунь dr.sorbie volume

1990 грн
Опис

В НАЯВНОСТІ ТА ПІД ЗАМОВЛЕННЯ!
75мл- 420грн
400мл-1400
1000мл-1990

Опис
Фітошампунь-антихлор VOLUME THERAPY SHAMPOO ідеально підходить для надання об'єму тонкому, рідкісному й ослабленому волоссю. Не містить солей, парабенів і агресивних мийних речовин. Ніжно очищає, надає заспокійливий ефект, зменшує подразнення й жирність шкіри голови.

ВЛАСТИВОСТІ ТА ОСОБЛИВОСТІ:
Не обважнює волосся, легко змивається. Ефект легкого об'єму помітний під час першого ж миття.

РЕЗУЛЬТАТ ДІЇ:
Натуральні протеїни й амінокислоти, зміцнюють волосся, надають пружність і об'єм. Кислота Омега-3 перешкоджає старінню волосся, а вітаміни E, C і B5 живлять волосся й надають йому блиску.

СКЛАД:
Гідролізований протеїн пшениці, пантенол, натуральні екстракти кропиви та кореня реп'яха, екстракт червоних водоростей, екстракт бабасу, Омега-3, вітаміни E, C і B5. Містить натуральний ароматизатор.

СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ:
Мійим шкіру голови двічі: вперше одне натискання шампуню, наносимо, спінюємо, змиваємо, вдруге наносимо, спінюємо, залишаємо на 2-3 хвилини, змиваємо. Шампунь використовується тільки для шкіри голови, не на довжину. Підходить для щоденного використання. Раз на два тижні можна наносити на всю довжину та залишати на 10 хвилин, для очищення волосся від надлишок стайлінгу, силіконів, пилу, хлору. Після використовуйте маску по довжині або кондиціонер Dr. Sorbie.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 75мл
  • 400мл
Продавець
pavlinashop
pavlinashop
Супер-продавець
86% виконаних замовлень
Була