Всі категорії
Додати товар

Шампунь dr.sorbie deep clean shampoo

500 грн
Опис

В НАЯВНОСТІ ТА ПІД ЗАМОВЛЕННЯ!
75мл- 420грн
400мл-1400
1000мл-1990

Deep Cleansing Anti Chlorine Shampoo Dr. Sorbie в упаковці 400 мл - це спеціальний шампунь, створений для ефективного очищення волосся від хлору і інших забруднень. Цей шампунь має потужну формулу, яка допомагає зняти залишки хлору, мінералів і інших забруднень, що можуть шкодити волоссю.

Застосування шампуню Deep Cleansing Anti Chlorine допомагає зберегти природний блиск і м'якість волосся, попереджаючи сухість і ламкість. Він також захищає волосся від шкідливого впливу хлорованої води, яка може призводити до пошкоджень і втрати кольору.

Цей шампунь має ніжний та зволожуючий ефект. Він допомагає зберегти здорове і красиве волосся, звільняючи його від забруднень і неприємних запахів.

Використання шампуню Deep Cleansing Anti Chlorine легке: нанесіть шампунь на вологе волосся, масажуйте ніжними рухами, ретельно змийте теплою водою. При необхідності повторіть процедуру.

Підтримуйте своє волосся в ідеальному стані і захистіть його від хлору з шампунем Deep Cleansing Anti Chlorine Dr. Sorbie. Насолоджуйтеся здоровим, сяючим і свіжим волоссям, бездоганним і захоплюючим кожен день!

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • 75мл
  • 400мл
Продавець
pavlinashop
pavlinashop
Супер-продавець
86% виконаних замовлень
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?