Всі категорії
Додати товар

Шампунь з маслом аргани та кератином top beauty 400 мл

285 грн
Опис

Косметика ОРИГІНАЛ.

Живильний шампунь з маслом аргани Top Beauty Shampoo with Argan Oil створений для створення здорового та шовковистого волосся. Високий вміст жирних кислот у шампуні сприяє зволоженню шкіри голови, але при цьому не спостерігається обтяження волосся. До того ж жирні кислоти, антиоксиданти та вітаміни А, Е та F сприяють відновленню та живленню волосся по всій довжині. Після використання шампуню з аргановим маслом волосся набуває живого блиску.

Особливо сподобається шампунь з олією аргани власницям фарбованого волосся. Фарба сильно пошкоджує структуру волосся, роблячи його ламким і слабким. У цей період волосся необхідно таке харчування, яке могло б повернути їм блиск і силу, запобігти ламкості і випадання. Постійне використання шампуню в поєднанні з маскою та маслом для волосся з цієї серії допоможе вам інтенсивно живити волосся по всій їх довжині. Арганова олія у складі шампуню забезпечить волосся захистом від ультрафіолету, що дуже важливо у спеку року. Ваше волосся завжди залишатиметься гладким і шовковистим по всій довжині.

Шампунь не містить сульфатів!

Характеристики

Категорія: Для жінок
Тип волосся: Всі типи волосся
Об'єм: 400 мл
Клас косметики: Мас-маркет
Країна-виробник товару: Україна
Особливості: Флакон з дозатором
Екотренди: Не тестувалася на тваринах
Застосування: Намочіть волосся. Невелику кількість шампуню спіньте в руці і нанесіть на волосся. Помасажуйте коріння волосся. Змийте великою кількістю теплої води. Для кращого ефекту рекомендуємо повторити процедуру.

Країна реєстрації бренда: Україна

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 400мл